Y yigtitrnh Femtopat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #1 Rampage BLINK 7 mouse aldim, uygulama üzerinden renklerini değiştirebileceğimi söylediler ancak uygulamayı bulamadım. Bilen varsa link atabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2024
Rampage BLINK 7 mouse aldim, uygulama üzerinden renklerini değiştirebileceğimi söylediler ancak uygulamayı bulamadım. Bilen varsa link atabilir mi?
Rayz00 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA GeForce RTX 4060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16GB RAM Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #2 yigtitrnh dedi: Rampage blınk 7 mouse aldim, uygulama üzerinden renklerini değiştirebileceğimi söylediler ancak uygulamayı bulamadım. Bilen varsa link atabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam fazlasıyla zaman geçmiş fakat hala ihtiyacınız varsa: Rampage BLINK Siyah 7 Makro Tuşlu RGB 12800 DPI Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com
yigtitrnh dedi: Rampage blınk 7 mouse aldim, uygulama üzerinden renklerini değiştirebileceğimi söylediler ancak uygulamayı bulamadım. Bilen varsa link atabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam fazlasıyla zaman geçmiş fakat hala ihtiyacınız varsa: Rampage BLINK Siyah 7 Makro Tuşlu RGB 12800 DPI Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com