Hamdis1212 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 4 Temmuz 2025 #1 Rampage blink farenin driverini indirdim ama yönetici tarafından engellendi mesajı alıyorum. Nasıl çözebilirim?(Defender'dan bazı ayarları kapatıp denedim olmadı) Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-07-04 201618.png 16,7 KB · Görüntüleme: 78 Son düzenleme: 4 Temmuz 2025
Rampage blink farenin driverini indirdim ama yönetici tarafından engellendi mesajı alıyorum. Nasıl çözebilirim?(Defender'dan bazı ayarları kapatıp denedim olmadı)
Çözüm Hamdis1212 26 Temmuz 2025 efectra dedi: bunu nasıl yapıcaz Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
efectra dedi: bunu nasıl yapıcaz Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T TpFear05 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #2 Orada tam olarak bunumu gösteriyor devamını atar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS Hamdis1212 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 4 Temmuz 2025 #3 TpFear05 dedi: Orada tam olarak bunumu gösteriyor devamını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Altında dosya konumu yazıyor. Artı 0 Eksi
TpFear05 dedi: Orada tam olarak bunumu gösteriyor devamını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Altında dosya konumu yazıyor.
T TpFear05 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #4 Hamdis1212 dedi: Altında dosya konumu yazıyor. Genişletmek için tıkla... O dosya virüslü olabilir ama illa açmak istiyorsan Windows Defender'ı kapatmayı dene. Artı 0 Eksi
Hamdis1212 dedi: Altında dosya konumu yazıyor. Genişletmek için tıkla... O dosya virüslü olabilir ama illa açmak istiyorsan Windows Defender'ı kapatmayı dene.
KS KS Hamdis1212 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 4 Temmuz 2025 #5 TpFear05 dedi: Başka bir şey yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... İlk bu çıkıyor. Yine de çalıştır dediğimde de sorudaki uyarı çıkıyor. TpFear05 dedi: O dosya virüslü olabilir ama illa açmak istiyorsan Windows Defender'ı kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'e attım hiçbir şey çıkmadı. TpFear05 dedi: O dosya virüslü olabilir ama illa açmak istiyorsan Windows Defender'ı kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım TpFear05 dedi: O dosya virüslü olabilir ama illa açmak istiyorsan Windows Defender'ı kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... olmuyor Son düzenleme: 4 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
TpFear05 dedi: Başka bir şey yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... İlk bu çıkıyor. Yine de çalıştır dediğimde de sorudaki uyarı çıkıyor. TpFear05 dedi: O dosya virüslü olabilir ama illa açmak istiyorsan Windows Defender'ı kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'e attım hiçbir şey çıkmadı. TpFear05 dedi: O dosya virüslü olabilir ama illa açmak istiyorsan Windows Defender'ı kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım TpFear05 dedi: O dosya virüslü olabilir ama illa açmak istiyorsan Windows Defender'ı kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... olmuyor
T TpFear05 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #6 Yine de çalıştır diyince çalıştırmıyorsa benimde fikrim kalmadı Hamdis1212 dedi: İlk bu çıkıyor. Eki Görüntüle 2527682 Yine de çalıştır dediğimde de sorudaki uyarı çıkıyor. VirusTotal'e attım hiçbir şey çıkmadı. nasıl yapacağım olmuyor Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yine de çalıştır diyince çalıştırmıyorsa benimde fikrim kalmadı Hamdis1212 dedi: İlk bu çıkıyor. Eki Görüntüle 2527682 Yine de çalıştır dediğimde de sorudaki uyarı çıkıyor. VirusTotal'e attım hiçbir şey çıkmadı. nasıl yapacağım olmuyor Genişletmek için tıkla...
KS KS Hamdis1212 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 5 Temmuz 2025 #7 Çözüm olarak kayıt defterini düzenlemek gerekiyormuş. Artı 0 Eksi
efectra Yoctopat Katılım 20 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #8 Hamdis1212 dedi: Çözüm olarak kayıt defterini düzenlemek gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... bunu nasıl yapıcaz Artı 0 Eksi
Hamdis1212 dedi: Çözüm olarak kayıt defterini düzenlemek gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... bunu nasıl yapıcaz
KS KS Hamdis1212 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 26 Temmuz 2025 #9 efectra dedi: bunu nasıl yapıcaz Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
efectra dedi: bunu nasıl yapıcaz Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et