kaankahr Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #1 Rampage blink farede aşağı kaydırmaya çalışınca bir aşağıya gidiyor bir yukarı gidiyor, istediğim gibi kaydıramıyorum sayfaları. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2025
Rampage blink farede aşağı kaydırmaya çalışınca bir aşağıya gidiyor bir yukarı gidiyor, istediğim gibi kaydıramıyorum sayfaları.
lostchanceee Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 424 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #2 kaankahr dedi: Rampage blink farede aşağı kaydırmaya çalışınca bir aşağıya gidiyor bir yukarı gidiyor, istediğim gibi kaydıramıyorum sayfaları. Genişletmek için tıkla... Driver kurulu mu?
kaankahr dedi: Rampage blink farede aşağı kaydırmaya çalışınca bir aşağıya gidiyor bir yukarı gidiyor, istediğim gibi kaydıramıyorum sayfaları. Genişletmek için tıkla... Driver kurulu mu?
dreads07 Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #3 Uzun süre kullandıysanız muhtelemelen tekerleği bozulmuştur, YouTube'da düzeltmek için videolar var ama farenin içini açmanız gerekiyor.
Uzun süre kullandıysanız muhtelemelen tekerleği bozulmuştur, YouTube'da düzeltmek için videolar var ama farenin içini açmanız gerekiyor.