Gatoji Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Bir sure arastırma yaptım ve drıverını bulamadım. Konu hakkında bılgısı olan varsa yardım edebılır mı?
Bir sure arastırma yaptım ve drıverını bulamadım. Konu hakkında bılgısı olan varsa yardım edebılır mı?
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.719 Makaleler 1 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 23 Kasım 2024 #2 Gatoji dedi: Bir sure arastırma yaptım ve drıverını bulamadım. Konu hakkında bılgısı olan varsa yardım edebılır mı? Genişletmek için tıkla... Rampage BLITZ Beyaz/Gri Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment www.segment.com.tr
Gatoji dedi: Bir sure arastırma yaptım ve drıverını bulamadım. Konu hakkında bılgısı olan varsa yardım edebılır mı? Genişletmek için tıkla... Rampage BLITZ Beyaz/Gri Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment www.segment.com.tr
Gatoji Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 Wanhedaa dedi: Rampage BLITZ Beyaz/Gri Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment www.segment.com.tr Genişletmek için tıkla... Az once denedım ve ya ben yapamadım ya da drıverı yok drıver ındırme kısmında gozukmuyor.
Wanhedaa dedi: Rampage BLITZ Beyaz/Gri Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment www.segment.com.tr Genişletmek için tıkla... Az once denedım ve ya ben yapamadım ya da drıverı yok drıver ındırme kısmında gozukmuyor.
U utku.fr Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #4 Wanhedaa dedi: Rampage BLITZ Beyaz/Gri Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment www.segment.com.tr Genişletmek için tıkla... indiremiyorum
Wanhedaa dedi: Rampage BLITZ Beyaz/Gri Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Segment www.segment.com.tr Genişletmek için tıkla... indiremiyorum
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.719 Makaleler 1 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 13 Mayıs 2025 #5 Kasım ayında vardı kaldırılmış sanırsam.