dayioglu Yoctopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 3 8 Nisan 2025 #1 Kasayı yeni aldım fanları aynı renkte dönüyor ışıklarını kapatmanın bir yolu var mı? Veya renklerini ayarlamak için ne yapmalıyım?
Kasayı yeni aldım fanları aynı renkte dönüyor ışıklarını kapatmanın bir yolu var mı? Veya renklerini ayarlamak için ne yapmalıyım?
K kadirkorkmaz1251 Picopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #2 dayioglu dedi: Kasayı yeni aldım fanları aynı renkte dönüyor ışıklarını kapatmanın bir yolu var mı? Veya renklerini ayarlamak için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... O Rampage Carisma'nın fan ışıkları genelde kasa üzerindeki bir tuşla ya da BIOS ayarlarından kontrol ediliyor diye biliyorum. Kasayı bir incele, ışık kontrol düğmesi olabilir. BIOS'a girip "LED Control" gibi bir ayar varsa oradan da kapatabilirsin.
dayioglu dedi: Kasayı yeni aldım fanları aynı renkte dönüyor ışıklarını kapatmanın bir yolu var mı? Veya renklerini ayarlamak için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... O Rampage Carisma'nın fan ışıkları genelde kasa üzerindeki bir tuşla ya da BIOS ayarlarından kontrol ediliyor diye biliyorum. Kasayı bir incele, ışık kontrol düğmesi olabilir. BIOS'a girip "LED Control" gibi bir ayar varsa oradan da kapatabilirsin.
dayioglu Yoctopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 3 9 Nisan 2025 #3 Kasanın üstünde nerede olabilir göremedim.
K kadirkorkmaz1251 Picopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #4 dayioglu dedi: Kasanın üstünde nerede olabilir göremedim. Genişletmek için tıkla... Kasanın önünde minik bir ışık tuşu ara veya reset tuşuna uzun bas. Bulamazsan BIOS'ta "LED Control" ayarını kontrol et.
dayioglu dedi: Kasanın üstünde nerede olabilir göremedim. Genişletmek için tıkla... Kasanın önünde minik bir ışık tuşu ara veya reset tuşuna uzun bas. Bulamazsan BIOS'ta "LED Control" ayarını kontrol et.