Goleo Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Merhaba, Rampage cashe kulaklığım var ona rağmen Gamenote fuxi alınır mı? Metroda ve oyun oynarken kullanmayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2023
Merhaba, Rampage cashe kulaklığım var ona rağmen Gamenote fuxi alınır mı? Metroda ve oyun oynarken kullanmayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2023 #2 Goleo dedi: Merhaba, Rampage cashe kulaklığım var ona rağmen Gamenote fuxi alınır mı? Metroda ve oyun oynarken kullanmayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bugün FUXI-H3 kulaklığın incelemesini yapmıştım, bakabilirsiniz. Bir sorunuz varsa konunun altına yazın, bakarım.
Goleo dedi: Merhaba, Rampage cashe kulaklığım var ona rağmen Gamenote fuxi alınır mı? Metroda ve oyun oynarken kullanmayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bugün FUXI-H3 kulaklığın incelemesini yapmıştım, bakabilirsiniz. Bir sorunuz varsa konunun altına yazın, bakarım.
Roalexx Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #3 Hocam eğer FUXİ-H3 alırsanız değerlendirir misiniz.Bende almayı düşünüyorum da.
Goleo Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #4 Roalexx dedi: Hocam eğer FUXI-H3 alırsanız değerlendirir misiniz? Bende almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam uzun süredir araştırıyorum bir sürü insan sevmemiş açıkçası bu yüzden almayı düşünmüyorum.
Roalexx dedi: Hocam eğer FUXI-H3 alırsanız değerlendirir misiniz? Bende almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam uzun süredir araştırıyorum bir sürü insan sevmemiş açıkçası bu yüzden almayı düşünmüyorum.