Willches
Hectopat
Şu anki kasam Rampage Casturm Peak, çok kötü biliyorum. Güç kaynağımda onun kadar dandik bir şey.
İşlemcim stok fan ile 90 dereceleri görüyor, kasamın da hava akışı kötü olduğu için hepsini yenilemeyi düşündüm.
Sistemim ile uyumlu mu bunu da sormak istiyorum.
www.teknobiyotik.com
www.gaming.gen.tr
Aerocool Duo14 14cm ARGB LED Fanlı, Otomatik Hız Ayarlı, PWM, Kasa Fanı (AE-CFDUO14) | Teknobiyotik kasa için fan.
İşlemcim stok fan ile 90 dereceleri görüyor, kasamın da hava akışı kötü olduğu için hepsini yenilemeyi düşündüm.
Sistemim ile uyumlu mu bunu da sormak istiyorum.
Aerocool Graphite 3 x ARGB Fanlı Güçlendirilmiş Camlı, Tam Mesh Ön Panel, 6 Port Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Mid Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GRPHT) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } AE-GRPHT-icgorsel...
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
Aerocool Duo14 14cm ARGB LED Fanlı, Otomatik Hız Ayarlı, PWM, Kasa Fanı (AE-CFDUO14) | Teknobiyotik kasa için fan.
Son düzenleyen: Moderatör: