E EREN.dgrz9 Femtopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #1 Ben Rampage claw adlı bir mouse buldum drag Click yapılabilir mi diye size danışmak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 31 Mayıs 2021 #2 Drag click ile ilgili bir bilgim yok ama önerim rampage almamanız.
Kakaolu Puduk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 1.780 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Times Square Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim :) 31 Mayıs 2021 #3 EREN.dgrz9 dedi: Ben Rampage claw adlı bir mouse buldum drag Click yapılabilir mi diye size danışmak istedim. Genişletmek için tıkla... Direkt Rampage alınmaz.
EREN.dgrz9 dedi: Ben Rampage claw adlı bir mouse buldum drag Click yapılabilir mi diye size danışmak istedim. Genişletmek için tıkla... Direkt Rampage alınmaz.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.956 Çözümler 29 31 Mayıs 2021 #4 AHK scripti ile sol tık döngüsü yazıp araya da 1ms gecikme atın. Ya da Oscar Editor'e sahip bir klavye veya mouse alın.
AHK scripti ile sol tık döngüsü yazıp araya da 1ms gecikme atın. Ya da Oscar Editor'e sahip bir klavye veya mouse alın.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #5 EREN.dgrz9 dedi: Ben Rampage claw adlı bir mouse buldum drag Click yapılabilir mi diye size danışmak istedim. Genişletmek için tıkla... Bloody A-60 al. Türkiye'de olmayabilir. Rossaw onla drag click yapıp +70 cps gördü.
EREN.dgrz9 dedi: Ben Rampage claw adlı bir mouse buldum drag Click yapılabilir mi diye size danışmak istedim. Genişletmek için tıkla... Bloody A-60 al. Türkiye'de olmayabilir. Rossaw onla drag click yapıp +70 cps gördü.
Emirrr1234312 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #6 EREN.dgrz9 dedi: Ben Rampage claw adlı bir mouse buldum drag Click yapılabilir mi diye size danışmak istedim. Genişletmek için tıkla... Bu mouse daha çok yeni bir başlangıç için kullanılabilir drag Click yapmayı çok bilmiyorsan mantıklı fakat daha iyi Bloody'ler var.
EREN.dgrz9 dedi: Ben Rampage claw adlı bir mouse buldum drag Click yapılabilir mi diye size danışmak istedim. Genişletmek için tıkla... Bu mouse daha çok yeni bir başlangıç için kullanılabilir drag Click yapmayı çok bilmiyorsan mantıklı fakat daha iyi Bloody'ler var.