Y Yalçın Rüzgar Güngör Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #1 Merhaba. Yeni aldığım Mouse'da mouse Pad'in belirli yerlerinde takılmalar yaptığını fark ettim. Mouse Pad'i yıkadım ama sorun düzelmedi. Farenin sensörünün kalitesizliği mi yoksa mouse Pad'de mi sıkıntı, çözemedim. Kullandığım mouse pad: SteelSeries QCK Kullandığım mouse: Rampage Clax, 3311 sensör.
Merhaba. Yeni aldığım Mouse'da mouse Pad'in belirli yerlerinde takılmalar yaptığını fark ettim. Mouse Pad'i yıkadım ama sorun düzelmedi. Farenin sensörünün kalitesizliği mi yoksa mouse Pad'de mi sıkıntı, çözemedim. Kullandığım mouse pad: SteelSeries QCK Kullandığım mouse: Rampage Clax, 3311 sensör.
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.411 Çözümler 21 24 Mayıs 2025 #2 Parmağını takıldığı bölgenin üzerinde gezdirince çukur olmuş gibi bir hissiyat veriyor mu mouse pad?
Y Yalçın Rüzgar Güngör Hectopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #3 meakJK dedi: Parmağını takıldığı bölgenin üzerinde gezdirince çukur olmuş gibi bir hissiyat veriyor mu mouse pad? Genişletmek için tıkla... Hayır.
meakJK dedi: Parmağını takıldığı bölgenin üzerinde gezdirince çukur olmuş gibi bir hissiyat veriyor mu mouse pad? Genişletmek için tıkla... Hayır.