Rampage Claymore 4 tuşun aynı anda çalışmaması

Kqtally

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, 2-3 gün önce Rampage marka Claymore klavye sipariş ettim. Şehir dışında olduğum için dün dönüyordum, saat 17 gibi kargomun geldiğini söylediler ve komşuma vermelerini istedim, bu sabah geldiğimde heyecanla kargomu açtım ve klavyeme olan hayranlığımla birlikte şu saate kadar bilgisayar başında oyun oynadım. Yaklaşık 1-2 saat önce Minecraft oynarken aynı anda W (İleri) LCTRL (Hızlı Yürüme) ve discord bas konuş özelliğinde kullandığım V tuşuna basarken F5 tuşuna basarak görüş açısını değiştirmek istedim fakat hiç bir şekilde işlemedi. Bir önceki kullandığım klavyede denedim ve sorunsuz çalıştı, sorun klavyemle alakalı.
Çözebileceğim bir şey midir bu sorun? Sorun mudur?

Sizin çözebileceğiniz bir sorun değil. Çünkü bir sorun değil. Klavyeniz 4 veya daha fazla tuşu aynı anda algılayamıyor.

Klavyelerin özelliklerinde gördüğünüz N-Key-Rollover, 26 Key Anti-Ghosting VB. ifadeler kaç tuşa aynı anda basabileceğinizi belirtir. Alırken dikkatli olmalıydınız.

Ghosting sorunu yaşıyorsunuz. Web sitesinde 25 tuşa kadar anti-ghosting yazmışlar. Galiba anti-ghosting özelliğine sahip tuş sayısını yazmışlar.

Sizin çözebileceğiniz bir sorun değil. Çünkü bir sorun değil. Klavyeniz 4 veya daha fazla tuşu aynı anda algılayamıyor.

Klavyelerin özelliklerinde gördüğünüz N-Key-Rollover, 26 Key Anti-Ghosting VB. ifadeler kaç tuşa aynı anda basabileceğinizi belirtir. Alırken dikkatli olmalıydınız.
Onu denemiştim, 4+ tuşuda algılıyor.

Ghosting sorunu yaşıyorsunuz. Web sitesinde 25 tuşa kadar anti-ghosting yazmışlar. Galiba anti-ghosting özelliğine sahip tuş sayısını yazmışlar.
Klavye mebran aynı anda 4 veya 6 komut alabilir.
@TÇB Az önce fark ettim, V tuşunun yanında herhangi bir tuşa bastığımda F tuşlarının (F5) hiç biri işlemiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı