Rampage Combort kulaklığın ses kartı bozulur mu?

Bütçe
700
Merhaba arkadaşlar. Elimde 2 senelik Rampage Combort kulaklık var. Sabah kalktığımda kulaklığımın bir tarafının yan yattığını gördüm kulaklığın kafa bandına bağlandığı yerden bayağı bir aşağıya doğru inmiş kablolar gözüküyordu. Çıkık bir kablo görmedim ama ailem temizlik yaparken düşürmüş galiba. Doğru bir şey söylemiyorlar korkularından her neyse müzik dinlerken hiçbir sıkıntı yok kulaklığı çıkarayım masaya koyayım çok yüksek sesli bir şekilde şarkı çalar ama artık oyunlara girince rakibin ayak seslerini çok yakından vermeye başlıyor. Yani uzaktaki adamın sesini çok rahat kasabiliyordum ama artık maalesef kasamıyorum. Belli bir şekilde insan duyusu azalmış durumda yeni bir kulaklık şart mı oldu? Ama anlamadım müzik dinlerken aynı ses gücüne sahip aklımda bu kulaklık var eğer alırsam. https://www.itopya.com/corsair-void...MI8d2L6O7m9gIVl_hRCh2kXgX0EAQYAiABEgKeH_D_BwE

Son düzenleyen: Moderatör:
Void Elite güzel kulaklık, alabilirsin. Şu an fiyatı da çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…