Çözüldü Rampage Comfort laptop mikrofon dip ses sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HaErSwEcK

Kilopat
Arkadaşlar selamlar elimde Rampage rgw9 comfort kulaklığı bulunmakta. Bu kulaklığı uzun bir süre araştırıp alma kararı aldım fakat bir sorunla karşılaştım kullanıcı yorumlarında veya YouTube videolarında mikrofonun çok pürüssüz bir sesi var fakat benim kulaklığımın mikrofonunda dip ses sorunu var. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Hocam eğer kulaklığınız buysa sürücüsünü yüklediniz mi? Denetim masasından mikrofon ayarlarını kontrol ettiniz mi?

Hocam yeni gördüm kusura bakmayın. Sürücüsünü yükledim fakat oradan bir şeye ulaşamadım. Sorunu şu şekilde çözdüm gerçekten çok basit bir çözümü varmış.
Denetim masasından Ses'e girdim ve mikrofon kısmından rgw9'u seçtim oradan da DVD kalitesine aldım ve sorunum düzeldi teşekkürler yine de

Çözümünüzü paylaştığınız için çok teşekkürler. Sağlıklı günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…