A Ataberk3241 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 26 Makaleler 1 5 Şubat 2020 #1 Ses kasmaya çok önem veriyorum. Mikrofon kötü olmasın, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2020
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 5 Şubat 2020 #2 Bütçe yetiyorsa Corsair HS50 modeli alınabilir gidipte Rampage almayın. Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
Bütçe yetiyorsa Corsair HS50 modeli alınabilir gidipte Rampage almayın. Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
A Ataberk3241 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 26 Makaleler 1 5 Şubat 2020 #3 Sylveon dedi: Bütçe yetiyorsa Corsair HS50 modeli alınabilir gidipte Rampage almayın. Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bu kulaklıkla Bahsettiğim ürünlerin hepsinden her türlü daha iyi ses kasabileceğimi söylüyorsanız bütçeyi arttırabilirim
Sylveon dedi: Bütçe yetiyorsa Corsair HS50 modeli alınabilir gidipte Rampage almayın. Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Corsair HS50 Stereo Oyuncu Kulaklığı - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bu kulaklıkla Bahsettiğim ürünlerin hepsinden her türlü daha iyi ses kasabileceğimi söylüyorsanız bütçeyi arttırabilirim
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 5 Şubat 2020 #4 Direkt karşılaştırmadığım için kesin bir şey söylemiyorum ama Corsair gibi gerçekten kaliteli bir kulaklık varken Rampage alınmaz. Anakart üzerinde olan ses kartı kötü değilse Corsair HS50 üzmez.
Direkt karşılaştırmadığım için kesin bir şey söylemiyorum ama Corsair gibi gerçekten kaliteli bir kulaklık varken Rampage alınmaz. Anakart üzerinde olan ses kartı kötü değilse Corsair HS50 üzmez.
A Ataberk3241 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 26 Makaleler 1 6 Şubat 2020 #5 Sylveon dedi: Direkt karşılaştırmadığım için kesin bir şey söylemiyorum ama Corsair gibi gerçekten kaliteli bir kulaklık varken Rampage alınmaz. Anakart üzerinde olan ses kartı kötü değilse Corsair HS50 üzmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Sylveon dedi: Direkt karşılaştırmadığım için kesin bir şey söylemiyorum ama Corsair gibi gerçekten kaliteli bir kulaklık varken Rampage alınmaz. Anakart üzerinde olan ses kartı kötü değilse Corsair HS50 üzmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler