Rampage comfy alınır mı?

morkkoc

Hectopat
Arkadaşlar başlıkta yazdığım kulaklığı almayı düşünüyorum fiyatı ve özellikleri çok iyi özellikle mikrofonu yayın yapacağım dinlediğim müzik mikrofondan karşı tarafa gider mi? Ses sekmesi var mıdır kullanan varsa tecrübelerini aktarmasını bekliyorum veya bu fiyatlara önerecebileceğiniz bundan daha iyi kulaklıklar varsa önerilerinizi bekliyorum (200-250) teşekkür ederim iyi forumlar.

Şimdi Rampage düşük kalitede malzeme kullanan bir marka. Bende faresini kullanıyorum kendilerinin, bir sorunum yok. Sorana önerebilirim bile. Ancak konu ses olunca işler değişiyor. Müzikle ilgilenen biri olarak ses kalitesinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum o yüzden kulaklık alırken bilindik markaların sevilen ürünlerine bakınız. Dinlediğiniz ses dosyalarını karşı tarafa iletmek için Soundpad diye bir uygulama var, varyasyonlarıda var tabii. Bu uygulamalar 10-20 TL'yi geçmeyecektir indirimlerde çokta uyguna gelecektir. Sırf bu özellik içinde kulaklık seçmeyin bence. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

@Cem Yağız sen biraz yanlış anlamışsın hocam. Benim demek istediğim mesela Discord veya TS3 üzerinden arkadaşlarımla konuşurken arkada benim dinlediğim müziği onların duymamasını istiyorum. Bir çok kullanıcının bu sorunu var o yüzden onu ayrıyeten belirttim. Örneğin bilindik markalardan Logitech'te bu durum hemen hemen tüm serilerinde mevcut ve kullanıcıları bu yönden sıkıntı çekiyor.

@Cem Yağız sen biraz yanlış anlamışsın hocam. Benim demek istediğim mesela Discord veya TS3 üzerinden arkadaşlarımla konuşurken arkada benim dinlediğim müziği onların duymamasını istiyorum. Bir çok kullanıcının bu sorunu var o yüzden onu ayrıyeten belirttim. Örneğin bilindik markalardan Logitech'te bu durum hemen hemen tüm serilerinde mevcut ve kullanıcıları bu yönden sıkıntı çekiyor.
Soundpad'te eklediğiniz ses dosyalarını açıp mikrofon kanalından karşı tarafa gönderebiliyorsunuz. Spotify, YouTube'den açtıklarınızı dinletmek istiyorsanız o konu hakkında bilgim yok malesef.

@Cem Yağız sen olayı cok yanlış anlamışsın adam zaten dinlediği müziğin vs karşı tarafa gitmemesini istiyor yani ses sekmemesini örneğin seninle Discord'da konusuyoruz sen bir müzik açtın o müziğin sesi ses 100 seviyesindeyken bana gelmemesi lazım bunu istiyor.

@Cem Yağız sen olayı cok yanlış anlamışsın adam zaten dinlediği müziğin vs karşı tarafa gitmemesini istiyor yani ses sekmemesini örneğin seninle Discord'da konusuyoruz sen bir müzik açtın o müziğin sesi ses 100 seviyesindeyken bana gelmemesi lazım bunu istiyor.
Olayı yanlış anlamamışım yanlış okumuşum malesef😑. Silebilsem silerdim mesajları başka gelenler olayı yanlış anlamışsın diye konuyı spamlamasın gereksiz gereksiz. Neyse okuyan olursa görmezden gelsinler mesajları. Benim gibi yanlış okuyan varsa işine yarar zaten :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı