Rampage Crack 2'den ses gelmiyor

Yasincyz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Rampage Crack 2 oyuncu kulaklığını kullanıyorum. Kulaklık hem kablosuz hem de kablolu olarak kullanılabiliyor. Kulaklığımın bir driver’ı yok. Şarjını kontrol etmek için Bluetooth ile telefona bağlıyorum; şarjı yüzde yüz ama kablosuz moda geçince hiçbir şekilde ses vermiyor. Sadece kablo ile çalıştırdığımda ses geliyor. Benim fikrime göre Windows ayarlarından dolayı, çünkü kulaklığın bütün modları çalışıyor, o hariç ve Windows kulaklığı algılıyor ve “Bu aygıt düzgün çalışıyor” uyarısı veriyor. Çözümlerinizi bekliyorum.

Merhaba, ben Rampage crack 2 oyuncu kulaklığını kullanıyorum. Kulaklık hem kablosuz hem de kablolu olarak kullanılabiliyor. Kulaklığımın bir Driver'ı yok. Şarjını kontrol etmek için Bluetooth ile telefona bağlıyorum; şarjı yüzde yüz ama kablosuz moda geçince hiçbir şekilde ses vermiyor. Sadece kablo ile çalıştırdığımda ses geliyor. Benim fikrime göre Windows ayarlarından dolayı, çünkü kulaklığın bütün modları çalışıyor, o hariç ve Windows kulaklığı algılıyor ve “bu aygıt düzgün çalışıyor” uyarısı veriyor. Çözümlerinizi bekliyorum.

Kulaklığı açma tuşuna art arda 2 kere basınca Gaming mode demesi lazım diyor mu hocam ya da Realtek Audio'yu indirdinizmi?

Kulaklığı açma tuşuna art arda 2 kere basınca Gaming mode demesi lazım diyor mu hocam ya da Realtek Audio'yu indirdiniz mi?

Evet açma tuşuna 2 defa basınca Gaming mode diyor fakat o tuşun üzerindeki LED mavi olarak yanıp sönüyor eskiden sadece mavi olarak kalıyordu yanıp sönmüyordu ve Realtek Audio'nun ne olduğunu bilmiyorum ve yüklü değil.

Evet açma tuşuna 2 defa basınca Gaming mode diyor fakat o tuşun üzerindeki LED mavi olarak yanıp sönüyor eskiden sadece mavi olarak kalıyordu yanıp sönmüyordu ve Realtek Audio'nun ne olduğunu bilmiyorum ve yüklü değil.

Hocam sıkıntınız Wireless adaptöründe büyük ihtimal düzgün takıldığından emin misiniz?

Evet USB dongle düzgün takıldığına eminim ben takılmayınca Windows algılayacağını sanmıyorum.

Hocam şöyle diyeyim Gaming mode deyince ışığın hep yanması gerek ama sizde yanıp sönüyor yani ya Wireless adaptöründe sorun var ya da kulaklıkta bir şey var.

Hocam şöyle diyeyim Gaming mode deyince ışığın hep yanması gerek ama sizde yanıp sönüyor yani ya Wireless adaptöründe sorun var ya da kulaklıkta bir şey var.

Bir gün önce kulaklığın pedlerini söküp yıkadım fakat taktıktan sonra sorun yoktu sabah PC açtığımda böyle olduğunu gördüm ve uzun süredir bundan başka bir şey yapmadım donanıma.

Bir gün önce kulaklığın pedlerini söküp yıkadım fakat taktıktan sonra sorun yoktu sabah PC açtığımda böyle olduğunu gördüm ve uzun süredir bundan başka bir şey yapmadım donanıma.

Tamamdır hocam isterseniz canlı destek ile görüşüp sorunu çözmeyi deneyin bir de anakart modelinize bakıp ona göre anakartınızla uyumlu Realtek Audio'yu indirip kurun.

Tamamdır hocam isterseniz canlı destek ile görüşüp sorunu çözmeyi deneyin bir de anakart modelinize bakıp ona göre anakartınızla uyumlu Realtek Audio'yu indirip kurun.

Sağ olun yardım etmeye çalıştığınız için internette biraz araştırdım ve onlarca kişinin bu kulkalıkta bir süre sonra USB alıcısının çalışmadığını söylediğini ve mağdur olduğunu gördüm mecburen Rampage'in yetkili servisi ile görüşeceğim iyi geceler dilerim.

Sağ olun yardım etmeye çalıştığınız için internette biraz araştırdım ve onlarca kişinin bu kulkalıkta bir süre sonra USB alıcısının çalışmadığını söylediğini ve mağdur olduğunu gördüm mecburen Rampage'in yetkili servisi ile görüşeceğim iyi geceler dilerim.

Hocam Wireless'de sorun var dediğim gibi, üstteki mesajımı dilerseniz çözüm işaretler misiniz iyi sosyaller iyi geceler.

Hocam sıkıntınız Wireless adaptöründe büyük ihtimal düzgün takıldığından emin misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı