Rampage Crack H11 mikrofondan ses gelmiyor

Jackspp34

Centipat
Daha fazla  
Kulaklıktan ses geliyor gayet sorunsuz çalışıyor ama mikrofon çalışmıyor. Driver mı gerekiyor? Ne yapmalıyım?

Mikrofonu giriş soketine tam oturtmanız lazım çıkıntısını tam o hizaya getirmeniz laızm ve sertçe bastırmanız lazım.i Tık sesini duyduğunuz zaman girmiş oluyor. bir deneyin.

Herhangi bir drivera gerek yok diye biliyorum. Kulaklığı şarj kablosu ile kasaya bağlayıp o şekilde dener misin? Eğer öyle de ses gelmiyorsa mikrofonda sorun var demektir.

Mikrofonu giriş soketine tam oturtmanız lazım çıkıntısını tam o hizaya getirmeniz laızm ve sertçe bastırmanız lazım. İ tık sesini duyduğunuz zaman girmiş oluyor. Bir deneyin.

Sorun düzeldi teşekkür ederim bu kadar basit olacağını düşünmedim 1 bucuk saattir yapmaya çalışıyordum.

Sorun düzeldi teşekkür ederim bu kadar basit olacağını düşünmedim 1 bucuk saattir yapmaya çalışıyordum.
Rica ederim çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Herhangi bir drivera gerek yok diye biliyorum. Kulaklığı şarj kablosu ile kasaya bağlayıp o şekilde dener misin? Eğer öyle de ses gelmiyorsa mikrofonda sorun var demektir.

Sizin dediğinbiz şekilde yaptım oldu çok sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…