A.LUPEN Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #11 Baho2431 dedi: Rampage'den uzak dur git MSI, ASUS al bu bütçelere bulunuyor monitörleri ama tamamen riske atmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Hocam bu fiyata bu özelikte çok bulamadım. EfeKratoS dedi: Rampage, game booster, Gamepower, Monster gibi markalar ms değeri hakkında yalan söylüyor 0.5ms değil 10ms olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl teyit ederiz.
Baho2431 dedi: Rampage'den uzak dur git MSI, ASUS al bu bütçelere bulunuyor monitörleri ama tamamen riske atmaya değmez. Genişletmek için tıkla... Hocam bu fiyata bu özelikte çok bulamadım. EfeKratoS dedi: Rampage, game booster, Gamepower, Monster gibi markalar ms değeri hakkında yalan söylüyor 0.5ms değil 10ms olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl teyit ederiz.
Michael_Kaiser Centipat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 3.831 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER R5 7500F Biostar x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 29 Ağustos 2025 #12 A.LUPEN dedi: Hocam bu fiyata bu özelikte çok bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam biz attık o kadar anlamadım pek
A.LUPEN dedi: Hocam bu fiyata bu özelikte çok bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam biz attık o kadar anlamadım pek
EfeKratoS Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 798 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #13 A.LUPEN dedi: Hocam bu fiyata bu özelikte çok bulamadım. Hocam nasıl teyit ederiz. Genişletmek için tıkla... İnternetteki sponsorluk almayan incelemelere biraz zaman ayırarak ve forumdaki mesajlara bakarak ama çoğunlukla bunlar sahtekar markalar
A.LUPEN dedi: Hocam bu fiyata bu özelikte çok bulamadım. Hocam nasıl teyit ederiz. Genişletmek için tıkla... İnternetteki sponsorluk almayan incelemelere biraz zaman ayırarak ve forumdaki mesajlara bakarak ama çoğunlukla bunlar sahtekar markalar
A.LUPEN Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #14 Michael_Kaiser dedi: Hocam biz attık o kadar anlamadım pek. Genişletmek için tıkla... Hocam sana cevap verdim diye hatırlıyorum ama atıgın monitör bana göre küçük kalıyoı işimi görmüyor. EfeKratoS dedi: İnternetteki sponsorluk almayan incelemelere biraz zaman ayırarak ve forumdaki mesajlara bakarak ama çoğunlukla bunlar sahtekar markalar. Genişletmek için tıkla... Hocam bakındım möitörün incelemesini bulamadım.
Michael_Kaiser dedi: Hocam biz attık o kadar anlamadım pek. Genişletmek için tıkla... Hocam sana cevap verdim diye hatırlıyorum ama atıgın monitör bana göre küçük kalıyoı işimi görmüyor. EfeKratoS dedi: İnternetteki sponsorluk almayan incelemelere biraz zaman ayırarak ve forumdaki mesajlara bakarak ama çoğunlukla bunlar sahtekar markalar. Genişletmek için tıkla... Hocam bakındım möitörün incelemesini bulamadım.
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.713 Makaleler 1 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 29 Ağustos 2025 #15 A.LUPEN dedi: Hocam sana cevap verdim diye hatırlıyorum ama atıgın monitör bana göre küçük kalıyoı işimi görmüyor. Hocam bakındım möitörün incelemesini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Atmış olduğunuz Rampage monitörün incelemesi yok ancak Şikayetvar sitesinde bir sürü hashtag açılmış.
A.LUPEN dedi: Hocam sana cevap verdim diye hatırlıyorum ama atıgın monitör bana göre küçük kalıyoı işimi görmüyor. Hocam bakındım möitörün incelemesini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Atmış olduğunuz Rampage monitörün incelemesi yok ancak Şikayetvar sitesinde bir sürü hashtag açılmış.
EfeKratoS Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 798 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #16 A.LUPEN dedi: Hocam sana cevap verdim diye hatırlıyorum ama atıgın monitör bana göre küçük kalıyoı işimi görmüyor. Hocam bakındım möitörün incelemesini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yani bu monitör forumdakilerin (benim de dahil) önermediği marka bir monitör
A.LUPEN dedi: Hocam sana cevap verdim diye hatırlıyorum ama atıgın monitör bana göre küçük kalıyoı işimi görmüyor. Hocam bakındım möitörün incelemesini bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yani bu monitör forumdakilerin (benim de dahil) önermediği marka bir monitör
A.LUPEN Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #17 Wanhedaa dedi: Atmış olduğunuz Rampage monitörün incelemesi yok ancak Şikayetvar sitesinde bir sürü hashtag açılmış. Genişletmek için tıkla... İnceleyeceğim hocam.
Wanhedaa dedi: Atmış olduğunuz Rampage monitörün incelemesi yok ancak Şikayetvar sitesinde bir sürü hashtag açılmış. Genişletmek için tıkla... İnceleyeceğim hocam.
EfeKratoS Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 798 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #18 Wanhedaa dedi: Atmış olduğunuz Rampage monitörün incelemesi yok ancak Şikayetvar sitesinde bir sürü hashtag açılmış. Genişletmek için tıkla... Tek popüler olduğu yer orasıdır zaten hocam bu markaların Çoğu arkadaşımızda alıp kullanıyor yazık onlara
Wanhedaa dedi: Atmış olduğunuz Rampage monitörün incelemesi yok ancak Şikayetvar sitesinde bir sürü hashtag açılmış. Genişletmek için tıkla... Tek popüler olduğu yer orasıdır zaten hocam bu markaların Çoğu arkadaşımızda alıp kullanıyor yazık onlara
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.713 Makaleler 1 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 29 Ağustos 2025 #19 A.LUPEN dedi: İnceleyeceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Rampage Yanıltıyor Rampage için yazılan 'Rampage Yanıltıyor' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Rampage hakkında şikayet yazmak için tıklayın! www.sikayetvar.com EfeKratoS dedi: Tek popüler olduğu yer orasıdır zaten hocam bu markaların Çoğu arkadaşımızda alıp kullanıyor yazık onlara Genişletmek için tıkla... Sadece bu saydığınız markalardan çevremde alan en çok tutarlısı Excalibur onda ışık sızması var ama piyasanın en ucuzu en çok satanı. (Önermiyorum)
A.LUPEN dedi: İnceleyeceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Rampage Yanıltıyor Rampage için yazılan 'Rampage Yanıltıyor' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Rampage hakkında şikayet yazmak için tıklayın! www.sikayetvar.com EfeKratoS dedi: Tek popüler olduğu yer orasıdır zaten hocam bu markaların Çoğu arkadaşımızda alıp kullanıyor yazık onlara Genişletmek için tıkla... Sadece bu saydığınız markalardan çevremde alan en çok tutarlısı Excalibur onda ışık sızması var ama piyasanın en ucuzu en çok satanı. (Önermiyorum)
A.LUPEN Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #20 Hocalarım çok sag olun söylediklerinizi göz önünde bulunduracağım.