Rampage CY25R240 monitör ve adaptörü ısınıyor

Ahmetmuhsin1

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Rampage CY25R240
Monitör ve adaptörü çok ısınıyor. 2 3 ay önce küçük kardeşim ekrana boncuk tabancayla boncuklardan attı, onunla bir ilgisi olabilir mi?

Aynı monitör türünü ben de kullanıyorum benim de adaptörü ve monitörün sol alt çerçeve bölgesi ısınıyor. Yüksek ihtimalle bilmediğim için kötü bir marka aldım(k) ondan hallice de böyledir diye düşünüyorum.

Evet maalesef. Benim monitörün hem sağ hem sol.

Evet maalesef. Benim monitörün hem sağ hem sol.
Hocam yani çerçeve tamamiylen ısınıyor da , sol sağa göre daha fazla ısındığı için sol dedim. Biraz araştırdım zaten konuyu hafif bi ılık ısı oluyormuş ama bu ılık falan değil yani.

Evet ılık degil bazen el yakıcı dereceye geliyor.

240Hz gibi de hissettirmiyor bazen belki de benimle alakalıdır hocam.

Hocam bende hep 240Hz'de kullanıyorum açık konuşmak gerekirse bana da 240Hz gibi hissettirmiyor 144Hz gibi geliyor.

Son düzenleme:
Hocam bende hep 240Hz'de kullanıyorum açık konuşmak gerekirse bana da 240Hz gibi hissettirmiyor 140Hz gibi geliyor.
İşte hocam bende de aynı şekil. İnternet kafedeki 144hz daha akıcı hissettiriyor , alınmaması gereken monitörlerdenmiş. Geçmiş olsun

@Akatshix @Ahmetmuhsin1 Sorununuz monitörün kalitesizliğinden. Hissettirmeme sebebi de %99 Ghosting yüzündendir. İade hakkınız yoktur muhtemelen garanti desek gelecek ürün de aynıdır. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…