Rampage değişim yerine iade aldı

Barisdkmn

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Rampage klavyemin kronik bir sorunu yüzünden segment desteğe ürünü yolladım. Kutu üstüne ürünün bozuk olduğunu ve değişim yapmak istediğimi yazdım çünkü klavyenin bilgilendirme videosunun altına şu şekilde yanıt verilmişti: Evet o ses sorunu var aynı şekilde firmaya söyledim, garantiye giderse değişim yaparlar tavsiye ederim. Her neyse göndermemin üzerinden yaklaşık 10 gün geçti sistemde ürün açıklamasına iade yazmışlar ancak ben iade istemedim. Daha önce segment destekte böyle bir şey yaşayan var mı? İade mi olur değişim mi? (bu arada bilgilendirme videosu kendi sitelerindeki video ancak onların içerik üreticisi mi bilmiyorum.)

Parasını aldın mı?

Hocam iade edin daha iyi Rampage monitörler piyasanın en kötü monitörleridir. Daha iyi bir monitör alın o paraya.

İade yapmışlar bundan daha iyi bir şey olamaz benim fikrim.
Rampage almakla başta hata etmişsiniz zaten o iade edilen tutar ile eminim çok daha iyi ürünler alınır.
Hocam iade edin daha iyi Rampage monitörler piyasanın en kötü monitörleridir. Daha iyi bir monitör alın o paraya.
Arkadaşlar Rampage klavyemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…