torkuderler Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #11 nedensevilmedik dedi: Asetto çalışmaz şanslıysanız ETS 2 çalışabilir Forza çalışır yani böyle şu anlık hocam. Genişletmek için tıkla... izledim bir video asetto oynuyordu hocam
nedensevilmedik dedi: Asetto çalışmaz şanslıysanız ETS 2 çalışabilir Forza çalışır yani böyle şu anlık hocam. Genişletmek için tıkla... izledim bir video asetto oynuyordu hocam
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 1.850 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600 RX 7800 XT 16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram 1 TB M2 SSD Goodram 1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate. 750W 80+ THERMALTAKE C15 RAMPAGE soğutucu Samsung A30S Cinsiyet Erkek Meslek Mağaza sahibi 13 Eylül 2024 #12 torkuderler dedi: Neden acaba? Kronik sorunları mı vardır tüm set halinde olduğu için istiyorum oynatmayacak zevk vermeyecek kadar kötü mü? Genişletmek için tıkla... Rampage merdiven altı Çin'den mal getirip kendi logosunu basan dandik bir markadır. Çoğu oyunda çalışmaz, ölü bölge sorunları vardır, kısa ömürlüdür, ne zaman bozulacağı bilinmez, 2 günde bile bozulabilir. Ucuz etin yahnisi yenmez.
torkuderler dedi: Neden acaba? Kronik sorunları mı vardır tüm set halinde olduğu için istiyorum oynatmayacak zevk vermeyecek kadar kötü mü? Genişletmek için tıkla... Rampage merdiven altı Çin'den mal getirip kendi logosunu basan dandik bir markadır. Çoğu oyunda çalışmaz, ölü bölge sorunları vardır, kısa ömürlüdür, ne zaman bozulacağı bilinmez, 2 günde bile bozulabilir. Ucuz etin yahnisi yenmez.
nedensevilmedik Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.249 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #13 torkuderler dedi: İzledim bir video asetto oynuyordu hocam. Genişletmek için tıkla... Şanslıysanız diyorum hocam çünkü Çin malı ETS oynatmayabilir belki asetto açar garantisi yok hiçbir Rampage markasının.
torkuderler dedi: İzledim bir video asetto oynuyordu hocam. Genişletmek için tıkla... Şanslıysanız diyorum hocam çünkü Çin malı ETS oynatmayabilir belki asetto açar garantisi yok hiçbir Rampage markasının.