Ben aslında başlığı bu set yeni mi çıktı diye sormuştum ama başlık değiştirilmiş. Daha önce görmediğim için merak edip sordum. Rampage kalitesi de zaten biliniyor nasıl olduğu.
Ben aslında başlığı bu set yeni mi çıktı diye sormuştum ama başlık değiştirilmiş. Daha önce görmediğim için merak edip sordum. Rampage kalitesi de zaten biliniyor nasıl olduğu.
hiç danışmadan etmeden bilmeden rs+ direksiyon setini aldım çok rahat ve güzel ancak driversi yok bazı oyunlar için uğraştırıyor o yüzden çok puan kırıyorum
1ay önce rs+ direksiyon setini aldım çok hoşuma gitti fakat driver sürücüsü olmaması çoğu oyunda problem oluyor oynanmıyor tek oynanan oyun ets diğer oyunlar için çözümü varsa bile bilmiyorum
Hiç danışmadan etmeden bilmeden RS+ direksiyon setini aldım çok rahat ve güzel ancak driversi yok bazı oyunlar için uğraştırıyor o yüzden çok puan kırıyorum.
1ay önce RS+ direksiyon setini aldım çok hoşuma gitti fakat driver sürücüsü olmaması çoğu oyunda problem oluyor oynanmıyor tek oynanan oyun ETS diğer oyunlar için çözümü varsa bile bilmiyorum.
Merhaba hocam halen kullanmaya devam ediyor musunuz? Setten memnun musunuz +ları ve -leri nedir belirtebilir misiniz?
Bende almayı düşünüyorum ve almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilir. Teşekkürler.
Merhaba hocam halen kullanmaya devam ediyor musunuz? Setten memnun musunuz +ları ve -leri nedir belirtebilir misiniz?
Bende almayı düşünüyorum ve almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilir. Teşekkürler.
merhaba hocam halen kullanıyorum.
+ - çok iyi kullanışlı fakat driver’i olmadığından ets2 hariç diğer oyunlarda driver’i olmadığından ayarlamak çok zor ö yüzden hiç tavsiye etmiyorum. aynı fiyata logitech marka alıp baş ağrısı çekmeden kullanabilirsin. ve aldığıma gerçekten pişmanım ekipmanı satamıyorum bile.