Rampage Drive RS+ ile Farming Simulator 22 oynanır mı?

utku boran

Femtopat
Daha fazla  
Rampage Drive RS+ direksiyon seti almayı planlıyorum. Ve oynamak istediğim oyunlar arasında Farming Simulator 22 yer alıyor. Kafama takılan soru ise Rampage Drive RS+ direksiyon seti ile Farming Simulator 22 oynayabilir miyim?

Rampage Drive RS+ direksiyon seti almayı planlıyorum. Ve oynamak istediğim oyunlar arasında Farming Simulator 22 yer alıyor. Kafama takılan soru ise Rampage Drive RS+ direksiyon seti ile Farming Simulator 22 oynayabilir miyim?

Oynarsın ancak almanı önermem.

G29 neden almıyorsunuz hocam.

Merhaba, 1 ay önce Drive RS+ aldım daha önce G29 kullanmış biri olarak ona göre kalitesi düşük ve ayarlaması zor oluyor fakat ikinci elde uyguna bulursanız fiyat performans olarak güzel.
Bir de Farming Simulator 22 de ben pedalları çalıştıramadım. 25'te de çalışmadı 1 ayın sonunda bugün ETS 2 için kafa takipli kamera çalışması yaparken aynı uygulamanın joyistik içinde kullanıldığını fark ettim ve biraz kurcalamaya başladım ve uzun uğraşlar aonucu çalıştırmayı ve istediğim ayarları yapmayı başardım.

Eger farming için almayı düşünüyorsanız ekstra uygulama indirmeden pedalları çalıştırmanızın imkanı yok. ETS 2 Forza Horizon 5 bu oyunlarda daha kolay çalıştırıp ayar yapabiliyorsunuz. NFS'de tam olarak çalışmıyor, şu an için ona da bu keşfettiğim program üzerinden bir ara ayarlamayı deneyeceğim. Programın adıda opentrack lazım olanlar için buraya onu da bırakayım.

Linkini atarmısın? bendede rs+ var gaz fren debriyaj okumuyor farmingde filan

bu linkden indirebilirsin ayarlarında görselini atıcam

input bölümünden joystick input seçmelisin sonra outputtanda joystic emulation-vjoystick seçiyorsun filtreyi accella yapıyorsun profil kısmından yaptığın ayarları kaydediyorsun

options ve mapping bölümündende ayarlamaları yapıyorsun. oraları biraz kurcaladığında zaten hemen olayı çözersin diye düşünüyorum. oyunda ayarları kullana bilmek için starta basıp başlatıyorsun oyunun gamepad ayarlarında vjoystik olanak görünecektir. eğer göremezsen steamdeki ayarları değiştir.

onlarda bende bu şekil

eğer yapamazsan bana mail üzerinden ulaşırsan sana profil dosyasını gönderebilirim buraya nasıl yükleniyor bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…