Rampage Drop M3 alınır mı?

Bütçe
1.200tl

Hakan_4224

Femtopat
Arkadaşlar iyi günler Rampage Drop M3 almayı düşünüyorum da araştırdım pek de iyi söylemler yok ancak 1.200TL'ye kablosuz ve tasarımı bu kadar iyi mouse yok fazla bütçem yok 2 sene garantisi var ona güvenerek alabilir miyim sizce?
Şu anda

A4Tech A4Tech OP-330 USB v-track mouse​

Kullanıyorum.

100 TL daha eklenir diye düşünüyorum.

100 TL daha eklenir diye düşünüyorum.

Drop M3 kötü bir mouse onu biliyorum ancak bu tarz fareleri sisteme yakıştıramıyorum beni 1 sene götürse yeter daha sonra Rival 5'e gecebilirim.

Drop M3 kötü bir mouse onu biliyorum ancak bu tarz fareleri sisteme yakıştıramıyorum beni 1 sene götürse yeter daha sonra Rival 5'e gecebilirim.

Hocam siz optiğiyle performansıyla değil ışığıyla ilgileniyorsanız Rampage alın geçin. Gerçi ışıkları bile kötüde.

Ben anlamıyorum zaten farelerden şu anda kullanıldığım mouse da kötü ama idare etmez 1 sene bile diyorsanız onerdiginizi alayım.

Hocam attığım mouse kaliteli mouse yani idarelik bir mouse değil bununla rahatlıkla her oyunu oynarsınız değişmenize bile gerek kalmaz.

Arkadaşlar iyi günler Rampage Drop M3 almayı düşünüyorum da araştırdım pek de iyi söylemler yok ancak 1.200TL'ye kablosuz ve tasarımı bu kadar iyi mouse yok fazla bütçem yok 2 sene garantisi var ona güvenerek alabilir miyim sizce?
Şu anda

A4Tech A4Tech OP-330 USB v-track mouse​

Kullanıyorum.
Bende Rampage Smx-r89 X-pike Kablosuz kullanıyorum ve Rampage den bu fiyatlarda wireless Mouse önermiyorum. Kötü değil gayet güzel bir moude ancak aynı fiyattaki diğer mouse ların yanında sönük kalıyor yani parasını haketmiyor eğer yarı fiyatına olsaydı çok güzel F/P mouse olurdu ama bu fiyatlarda almak açıkça saçmalıktır. Şu anda Waizowl ogm V2 Pro modelinin Hades deseninin stok gelmesini bekliyorum, gelirse ona geçeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı