Furriers Femtopat Katılım 28 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Nisan 2025 #1 Merhaba, bu fareyi 2 gün önce falan aldım ve RGB ışığı çalışmamaya başladı. Şarj sorunu mu yoksa başka bir şey bunu etkiliyor?
Merhaba, bu fareyi 2 gün önce falan aldım ve RGB ışığı çalışmamaya başladı. Şarj sorunu mu yoksa başka bir şey bunu etkiliyor?
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.428 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #2 Furriers dedi: Merhaba, bu fareyi 2 gün önce falan aldım ve RGB ışığı çalışmamaya başladı. Şarj sorunu mu yoksa başka bir şey bunu etkiliyor? Genişletmek için tıkla... Şarja taktınız mı? Ve iade etmenizi öneririm ben, fiyatına göre çok kötü bir mouse.
Furriers dedi: Merhaba, bu fareyi 2 gün önce falan aldım ve RGB ışığı çalışmamaya başladı. Şarj sorunu mu yoksa başka bir şey bunu etkiliyor? Genişletmek için tıkla... Şarja taktınız mı? Ve iade etmenizi öneririm ben, fiyatına göre çok kötü bir mouse.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.990 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #3 Furriers dedi: Merhaba, bu fareyi 2 gün önce falan aldım ve RGB ışığı çalışmamaya başladı. Şarj sorunu mu yoksa başka bir şey bunu etkiliyor? Genişletmek için tıkla... Biraz daha kullanınca takılma vs yapacak varsa imkanın hemen iade et.
Furriers dedi: Merhaba, bu fareyi 2 gün önce falan aldım ve RGB ışığı çalışmamaya başladı. Şarj sorunu mu yoksa başka bir şey bunu etkiliyor? Genişletmek için tıkla... Biraz daha kullanınca takılma vs yapacak varsa imkanın hemen iade et.