5 522140 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 4.562 Çözümler 12 29 Eylül 2023 #11 Livya dedi: Gayet kullanılır merak etme. Sosyaldeki insanlar markaya değil modele göre yorum yapmayı öğrenemedi hâlâ. Ben kullanıyorum güzel ürün sıkıntı çıkarmıyor. Genişletmek için tıkla... Markaya göre yorum yapmadık. Zaten 200 Tl farka blackshark V2X varken niye buna para versin arkadaş.
Livya dedi: Gayet kullanılır merak etme. Sosyaldeki insanlar markaya değil modele göre yorum yapmayı öğrenemedi hâlâ. Ben kullanıyorum güzel ürün sıkıntı çıkarmıyor. Genişletmek için tıkla... Markaya göre yorum yapmadık. Zaten 200 Tl farka blackshark V2X varken niye buna para versin arkadaş.
Livya Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 810 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #12 522140 dedi: Markaya göre yorum yapmadık. Zaten 200 Tl farka blackshark V2X varken niye buna para versin arkadaş. Genişletmek için tıkla... Soruyu doğru okursanız arkadaş kulaklık önerin demiyor. Almış olduğu kulaklığı soruyor.
522140 dedi: Markaya göre yorum yapmadık. Zaten 200 Tl farka blackshark V2X varken niye buna para versin arkadaş. Genişletmek için tıkla... Soruyu doğru okursanız arkadaş kulaklık önerin demiyor. Almış olduğu kulaklığı soruyor.