A Ahmet kuruoglu Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Drop Plus satın aldım uygun bır fıyata buldum, 320 TL'ye geldı. Sızce ıyı mı yaptım?
Faraenn Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 20 Haziran 2021 #2 Başka seçenekler varken bence hayır.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 20 Haziran 2021 #3 Ahmet kuruoglu dedi: Drop Plus satın aldım uygun bır fıyata buldum, 320 TL'ye geldı. Sızce ıyı mı yaptım? Genişletmek için tıkla... O fiyata iyi bence.
Ahmet kuruoglu dedi: Drop Plus satın aldım uygun bır fıyata buldum, 320 TL'ye geldı. Sızce ıyı mı yaptım? Genişletmek için tıkla... O fiyata iyi bence.
Daylight Art Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.216 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #4 Ahmet kuruoglu dedi: Drop Plus satın aldım uygun bır fıyata buldum, 320 TL'ye geldı. Sızce ıyı mı yaptım? Genişletmek için tıkla... O fiyat aralığında Rampage markasının iyi ürünlerinden birisi pişman olmazsınız.
Ahmet kuruoglu dedi: Drop Plus satın aldım uygun bır fıyata buldum, 320 TL'ye geldı. Sızce ıyı mı yaptım? Genişletmek için tıkla... O fiyat aralığında Rampage markasının iyi ürünlerinden birisi pişman olmazsınız.
A Ahmet kuruoglu Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #5 Faraenn dedi: Başka seçenekler varken bence hayır. Genişletmek için tıkla... CH321'e baktım ancak kulagıma oturmadı deneme sansım oldu baska onerısınız ne vardır kı USB gırislı olması gerekıyor ses kartım ıyı degıl. Daylight Art dedi: O fiyat aralığında Rampage markasının iyi ürünlerinden birisi pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Bende oyle düşündüm.
Faraenn dedi: Başka seçenekler varken bence hayır. Genişletmek için tıkla... CH321'e baktım ancak kulagıma oturmadı deneme sansım oldu baska onerısınız ne vardır kı USB gırislı olması gerekıyor ses kartım ıyı degıl. Daylight Art dedi: O fiyat aralığında Rampage markasının iyi ürünlerinden birisi pişman olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Bende oyle düşündüm.