Dodoli Hectopat Katılım 26 Mayıs 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #1 Rampage Drop Plus kulaklığı dün sipariş verdim bugün elime ulaştı driverını yükledim ve karşıma böyle bir uyarı çıktı bunun nedeni nedir? USB ile bağlayınca çalışıyormuş bende aynen ona bağlamıştım ancak olmadı.
Rampage Drop Plus kulaklığı dün sipariş verdim bugün elime ulaştı driverını yükledim ve karşıma böyle bir uyarı çıktı bunun nedeni nedir? USB ile bağlayınca çalışıyormuş bende aynen ona bağlamıştım ancak olmadı.
Daylight Art Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.216 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #2 Doğru driver olduğuna emin misiniz bendeki arayüz farklı aynı kulaklığı kullanıyorum.Çok pardon bendeki r36 drop sizdeki drop plus olanmış. Artı 0 Eksi
Doğru driver olduğuna emin misiniz bendeki arayüz farklı aynı kulaklığı kullanıyorum.Çok pardon bendeki r36 drop sizdeki drop plus olanmış.
KS KS Dodoli Hectopat Katılım 26 Mayıs 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #3 Yeni sürümü yükledim sizin kullandığınız 2020 model kulaklıklar için sanırım. Artı 0 Eksi
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #4 Bunu indirin. EKSA Audio Driver(NEW).zip drive.google.com Artı 0 Eksi
KS KS Dodoli Hectopat Katılım 26 Mayıs 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #5 Bu ne oluyor hocam. nickyokaga dedi: Bunu indirin. EKSA Audio Driver(NEW).zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bu ne oluyor hocam. nickyokaga dedi: Bunu indirin. EKSA Audio Driver(NEW).zip drive.google.com Genişletmek için tıkla...
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 13 Temmuz 2021 #6 Dodoli dedi: Bu ne oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... O kulaklığın asıl üreticisi EKSA'nın yazılımı. Artı 0 Eksi
Dodoli dedi: Bu ne oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... O kulaklığın asıl üreticisi EKSA'nın yazılımı.
KS KS Dodoli Hectopat Katılım 26 Mayıs 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #7 Birçok kişide bu sorun varmış şaka gibi cidden ya ilk defa rampage marka bir ürün alıyorum bu kadar basit bir hata nasıl olabiliyor anlamıyorum. Artı 0 Eksi
Birçok kişide bu sorun varmış şaka gibi cidden ya ilk defa rampage marka bir ürün alıyorum bu kadar basit bir hata nasıl olabiliyor anlamıyorum.