dubyok Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 203 Yer Graz Avusturya 8 Haziran 2021 #1 Merhaba Rampage Drop Plus kulaklığı driverı kulaklığı görmüyor her türlü yöntemi denedim menüde kulaklığı takıp açmayı falan görmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
Merhaba Rampage Drop Plus kulaklığı driverı kulaklığı görmüyor her türlü yöntemi denedim menüde kulaklığı takıp açmayı falan görmüyor.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #2 Buradan indireceksiniz driver'ı. DOWNLOAD - EKSA Discover EKSA's Download Hub - your one-stop destination for the latest software, firmware updates, and user manuals for EKSA's cutting-edge gaming headsets and accessories. Upgrade your gear today! www.eksa.net EKSA Audio Driver(NEW).zip drive.google.com
Buradan indireceksiniz driver'ı. DOWNLOAD - EKSA Discover EKSA's Download Hub - your one-stop destination for the latest software, firmware updates, and user manuals for EKSA's cutting-edge gaming headsets and accessories. Upgrade your gear today! www.eksa.net EKSA Audio Driver(NEW).zip drive.google.com
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 8 Haziran 2021 #3 Merhaba güncel olan driver sürümünü deneyin olacaktır. (80MB olan dosya.)
dubyok Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 203 Yer Graz Avusturya 8 Haziran 2021 #4 Şu anda kurdum benim tek istediğim 7.1'i açmaktı bu konularda acemiyim şuan açıkmıdır? dubyok dedi: Şu anda kurdum benim tek istediğim 7.1'i açmaktı bu konularda acemiyim şuan açıkmıdır? Genişletmek için tıkla... @nickyokaga cevapla demeyi unutmuşum belki görmessiniz Son düzenleme: 8 Haziran 2021
Şu anda kurdum benim tek istediğim 7.1'i açmaktı bu konularda acemiyim şuan açıkmıdır? dubyok dedi: Şu anda kurdum benim tek istediğim 7.1'i açmaktı bu konularda acemiyim şuan açıkmıdır? Genişletmek için tıkla... @nickyokaga cevapla demeyi unutmuşum belki görmessiniz
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #5 dubyok dedi: Şu anda kurdum benim tek istediğim 7.1'i açmaktı bu konularda acemiyim şuan açıkmıdır? Eki Görüntüle 1060768 Genişletmek için tıkla... Açık gözüküyor playback kısmında
dubyok dedi: Şu anda kurdum benim tek istediğim 7.1'i açmaktı bu konularda acemiyim şuan açıkmıdır? Eki Görüntüle 1060768 Genişletmek için tıkla... Açık gözüküyor playback kısmında
dubyok Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 203 Yer Graz Avusturya 8 Haziran 2021 #6 nickyokaga dedi: Açık gözüküyor playback kısmında Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim bi farkı yoktur herhalde rampage'den iyi günler.
nickyokaga dedi: Açık gözüküyor playback kısmında Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim bi farkı yoktur herhalde rampage'den iyi günler.