Roofdoor Kilopat Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 147 12 Eylül 2022 #11 sisis52 dedi: Bende o fiyata almıştım muadil ucuzunu bulamadım yeni kulaklık alsan daha pahalıya geliyor o yüzden aldım. Genişletmek için tıkla... Peki kablo iyi mi? Alacağım bu arada. Ben de internette ucuza bulamadım. Eksanın padleri bile çok pahalı.
sisis52 dedi: Bende o fiyata almıştım muadil ucuzunu bulamadım yeni kulaklık alsan daha pahalıya geliyor o yüzden aldım. Genişletmek için tıkla... Peki kablo iyi mi? Alacağım bu arada. Ben de internette ucuza bulamadım. Eksanın padleri bile çok pahalı.
S sisis52 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 199 12 Eylül 2022 #12 Roofdoor dedi: Peki kablo iyi mi? Alacağım bu arada. Ben de internette ucuza bulamadım. Eksanın padleri bile çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Vallahi Ugreen kablo aldım temassızlık yaptı kendi şarj kablomla denedim yine temassızlık yaptı yine muadil kablo yolluyorlar ama cuk oturdu sıkıntısız kullanıyorum
Roofdoor dedi: Peki kablo iyi mi? Alacağım bu arada. Ben de internette ucuza bulamadım. Eksanın padleri bile çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Vallahi Ugreen kablo aldım temassızlık yaptı kendi şarj kablomla denedim yine temassızlık yaptı yine muadil kablo yolluyorlar ama cuk oturdu sıkıntısız kullanıyorum