Hocam siz kafanızda bir düşünceye demir atmışsınız şu an kullandığım kulaklığın mikrofon kalitesini bir bilseniz.
Rampage R36 Drop ses yankı yapıyor
Rampage R36 Drop model bir kulaklığım var. Herhangi bir şey izlerken ya da dinlerken ses sürekli Discord'daki arkadaşlarıma gidiyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Aynı zamanda mikrofon sesini kıstığım halde arada bir kendi kendine mikrofonun sesi artıyor.www.technopat.net
Rampage R36 Drop Mikrofon sorunu
Rampage R36 Drop adında bir Gaming kulaklık aldım. Ama maalesef bir sorun yaşadım ve çözümünü bulamıyorum. Sorunum, benim sesim yerine açtığım herhangi bir videonun sesini alıyorum ve karşıya iletiyor. Benim sesimi algılamıyor.www.technopat.net
Rampage R36 drop DC sıkıntısı
Merhabalar arkadaşlar Rampage R36 drop kulaklığım var, Discord'da oyun sesim arkadaşıma gidiyor bunu nasıl ayarlayabilirm, gerçekten can sıkıcı bir şey yardımcı olursanız çok sevinirm.www.technopat.net
Rampage R36 drop mikrofon yankı sorunu
Discord, GTA 5 FiveM, TS3'de konuşurken bas konuşa basılı tutuğum zaman arkadaşlarımın sesi benim mikrofondan onlara gidiyor. Önceki mikrofonumda da bu sorun vardı yeni Rampage R36 drop aldım gine bu sorun var aynı kulaklık olan arkadaşımdan bana ses yankı yapmıyor. Bu bilgisayarlık bir...www.technopat.net
Bilgisayarda Rampage R36 Drop mikrofonu çalışmıyor
Merhabalar, Rampage R36 Drop marka kulaklığım var. 7.1 ses kartı bozuldu ve o günden beri mikrofonu kullanamıyorum. Kablolar sağlam, başka bilgisayarda mikrofon çalışmıyor. Sorun bilgisayardan kaynaklı net bir şekilde. Driverler son sürüm. Varsayılan aygıt olarak doğru kulaklık seçili. Kısacası...www.technopat.net
Ne diyorduk? Mikrofon kalitesi. Evet. Ne hikmetse bu sorunların çoğu kullanıcı hatasına bağlı değil. G332'yi forumda arattığım zaman hem çok az hata görüyorum hem de gördüğüm hatalar kullanıcıyla ilgili.
Rampage kalitesizliği ortada. Kendiniz kullandığınız için böyle yaptığınızı tahmin ediyorum. Ben iki tane Rampage kulaklık test ettim daha önce. Kendim almadım tabii ki. Arkadaşımındı. Konfor açısından zaten berbattı. Malzemesi sanki azıcık büksem kırılacak gibiydi. Ses kalitesi hakkında diyecek bir şey yok. Şu an kullandığım kulaklığın yanından geçemez. Yazılım desteğini hiç bilmiyorum ama muhtemelen işe yarar sadece ışık modu değiştirme vardır. Bazılarında o bile yoktur diye tahmin ediyorum. Mikrofon kalitesi diyorsunuz da adı üzerinde, kulaklık bu. Mikrofon değil. Zaten kulak üstü kulaklığın ses kalitesinden ne bekleyebilirsiniz ki? Karşınızdaki ne dediğinizi temiz bir şekilde anlasın, cızırtı yapmasın yeter. Stüdyo kaydı mı yapacağım ben kulak üstü kulaklıkla. Ayrıca Logitech'in kulak üstü kulaklıklarındaki mikrofon da gayet yeterli.
Sonuç olarak, muhtemelen yankı yapacak sözde güzel bir mikrofon için HyperX çakması gibi ama hiçbir açıdan ona yaklaşamayacak bir kulaklık almak mı; yoksa işe yarar yazılımlara sahip, oyunlarda ses kasmanızı sağlayabilecek olmasıyla öne çıkan bir kulaklık almak mı?
Çoğu işe yarar teknoloji kanalı Logitech kulaklıkların tanıtımını öve öve yaparken Technopat, shiftdelete gibi teknoloji kanalları neden Rampage'e yaklaşmıyor?
Ben söyleyeyim: Kalitesiz çünkü. Verdiğiniz parayı asla hak etmiyor ve etmeyecek.
Rampage, Gamepower ve James Donkey gibi markaların hitap ettiği kitle gayet açık. Fazla para vermeyeyim, RGB'li olsun, her yerinden ışık fışkırsın. Başka da bir şeye gerek yok. Hatta parası önemli değil. Her yerinden ışık fışkırsın yeter.
Tabii bazı istisnalar var. Sözde prestijli ürünler. Ciddi duruyor ışığı falan yok. Kaliteli hesapta ama tasarımı bile özgün değil ki prestiji olsun.
Ve bu kulaklık bir önceki modeli arkadaşın istediği bluutooth özellikli olan aynı zamanda kablosu çıkarılıp takılan bir model.Rampage R36 Drop ses yankı yapıyor
Rampage R36 Drop model bir kulaklığım var. Herhangi bir şey izlerken ya da dinlerken ses sürekli Discord'daki arkadaşlarıma gidiyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Aynı zamanda mikrofon sesini kıstığım halde arada bir kendi kendine mikrofonun sesi artıyor.www.technopat.net
Rampage R36 Drop Mikrofon sorunu
Rampage R36 Drop adında bir Gaming kulaklık aldım. Ama maalesef bir sorun yaşadım ve çözümünü bulamıyorum. Sorunum, benim sesim yerine açtığım herhangi bir videonun sesini alıyorum ve karşıya iletiyor. Benim sesimi algılamıyor.www.technopat.net
Rampage R36 drop DC sıkıntısı
Merhabalar arkadaşlar Rampage R36 drop kulaklığım var, Discord'da oyun sesim arkadaşıma gidiyor bunu nasıl ayarlayabilirm, gerçekten can sıkıcı bir şey yardımcı olursanız çok sevinirm.www.technopat.net
Rampage R36 drop mikrofon yankı sorunu
Discord, GTA 5 FiveM, TS3'de konuşurken bas konuşa basılı tutuğum zaman arkadaşlarımın sesi benim mikrofondan onlara gidiyor. Önceki mikrofonumda da bu sorun vardı yeni Rampage R36 drop aldım gine bu sorun var aynı kulaklık olan arkadaşımdan bana ses yankı yapmıyor. Bu bilgisayarlık bir...www.technopat.net
Bilgisayarda Rampage R36 Drop mikrofonu çalışmıyor
Merhabalar, Rampage R36 Drop marka kulaklığım var. 7.1 ses kartı bozuldu ve o günden beri mikrofonu kullanamıyorum. Kablolar sağlam, başka bilgisayarda mikrofon çalışmıyor. Sorun bilgisayardan kaynaklı net bir şekilde. Driverler son sürüm. Varsayılan aygıt olarak doğru kulaklık seçili. Kısacası...www.technopat.net
Ne diyorduk? Mikrofon kalitesi. Evet. Ne hikmetse bu sorunların çoğu kullanıcı hatasına bağlı değil. G332'yi forumda arattığım zaman hem çok az hata görüyorum hem de gördüğüm hatalar kullanıcıyla ilgili.
Rampage kalitesizliği ortada. Kendiniz kullandığınız için böyle yaptığınızı tahmin ediyorum. Ben iki tane Rampage kulaklık test ettim daha önce. Kendim almadım tabii ki. Arkadaşımındı. Konfor açısından zaten berbattı. Malzemesi sanki azıcık büksem kırılacak gibiydi. Ses kalitesi hakkında diyecek bir şey yok. Şu an kullandığım kulaklığın yanından geçemez. Yazılım desteğini hiç bilmiyorum ama muhtemelen işe yarar sadece ışık modu değiştirme vardır. Bazılarında o bile yoktur diye tahmin ediyorum. Mikrofon kalitesi diyorsunuz da adı üzerinde, kulaklık bu. Mikrofon değil. Zaten kulak üstü kulaklığın ses kalitesinden ne bekleyebilirsiniz ki? Karşınızdaki ne dediğinizi temiz bir şekilde anlasın, cızırtı yapmasın yeter. Stüdyo kaydı mı yapacağım ben kulak üstü kulaklıkla. Ayrıca Logitech'in kulak üstü kulaklıklarındaki mikrofon da gayet yeterli.
Sonuç olarak, muhtemelen yankı yapacak sözde güzel bir mikrofon için HyperX çakması gibi ama hiçbir açıdan ona yaklaşamayacak bir kulaklık almak mı; yoksa işe yarar yazılımlara sahip, oyunlarda ses kasmanızı sağlayabilecek olmasıyla öne çıkan bir kulaklık almak mı?
Çoğu işe yarar teknoloji kanalı Logitech kulaklıkların tanıtımını öve öve yaparken Technopat, Shiftdelete gibi teknoloji kanalları neden Rampage'e yaklaşmıyor?
Ben söyleyeyim: Kalitesiz çünkü. Verdiğiniz parayı asla hak etmiyor ve etmeyecek.
Rampage, Gamepower ve James Donkey gibi markaların hitap ettiği kitle gayet açık. Fazla para vermeyeyim, RGB'li olsun, her yerinden ışık fışkırsın. Başka da bir şeye gerek yok. Hatta parası önemli değil. Her yerinden ışık fışkırsın yeter.
Tabii bazı istisnalar var. Sözde prestijli ürünler. Ciddi duruyor ışığı falan yok. Kaliteli hesapta ama tasarımı bile özgün değil ki prestiji olsun.
7.1 bulunuyor ama sanal. Her kulaklıkta var zaten neredeyse. G332'de de var. Rampage'in her modeli dandik. HyperX alsın demiyorum zaten ama kuşkusuz G332 daha iyi. Kulaklığı gayet iyi biliyorum merak etmeyin. Işığı olmaması iyi olduğu anlamına gelmiyor. Cloud serisi çakması berbat bir kulaklık. 400 lira etmez. 250 liraya G332 almak varken Rampage gibi bir çöpe 400 lira vermek saçmalık. HS35 var bir kere o fiyata.Hocam parası olan gider alır HyperX vb. ben burada düşük fiyatlı Rampage Drop Plus'ı öneriyorum sözleriminde arkasındayım sanırım siz o kulaklığı görmemişniz RGB falan falan diyorsunuz. O kulaklık gayet mükemmel bir kulaklık fiyatına göre ses kalitesi anlamında olsun mikrofon anlamında olsun gayet güzel bir kulaklık 7.1 özelliğide bulunmakta öyle Rampage'nin dandik modellerinden değil.
Hocam ben de Rampage kb-r96 Ultimate ve Fury x kullaniyorum arkadasinizin aldigi urunlerde bir sikinti var bence. Rampage artik eski Rampage degil kendini duzeltti ve kaliteli urunler uretmeye basladi.Umarım ironi yapıyorsunuzdur? Ben Rampage gibi berbat bir markayı nasıl olurda bu kadar övebilirsiniz anlayamadım. Yorumları vs. ortada. Kulak pedleri dandik, kalan kısmının malzeme kalitesini de herkes tahmin edebilir zaten. Kulak pedi o kadar dandik, ses yalıtımı o kadar berbat ki; mikrofon kulaklıktan çıkan sesi karşıya iletiyor...
G332, G432'nin bir alt versiyonu gibi bir şey. Ben uzun süredir kullanıyorum ve her açıdan çok memnunum. Çok güzel ses kasılıyor. Rampage ile kıyaslanamaz bile. Sakın Rampage almak gibi bir hata yapmayın. Arkadaşım klavyesini aldı, tuşlara çifter çifter basıyor. Mouse'unu kullanan arkadaşım var hatta şu an bir akrabamda kalıyorum hemen yan dairede sol tuş adeta çalışmıyor. Keyfine göre, bir basıyor bir basmıyor. Bu ürünlerin ikisinde de kullanıcı hatası yok. Bir de kullanıcı hatası olsa neler olacak kim bilir. Forumda Drop Plus ile ilgili bir sürü şikayet var atsam karakter limitini doldururum ki olup olmadığı hakkında bir fikrim yok. Varsa beraber keşfederiz. Tronsmart bile daha iyi. Eğer iyi bir cihaz kullanmak istiyorsanız G332'yi kaçırmayın.
@CokGizliUye ben kendi deneyimlerime göre hareket etmeyi tercih ederim. Bu ürünler düşük kalitede ürünler. Bazı ürünlerinin fiyatları ASUS, Logitech hatta Razer gibi markaların ürünlerinin fiyatlarıyla yarışıyor ki bu markalar yazılım desteğini uzun yıllar boyunca sürdüren köklü ürünleri kaliteli markalar. Karar alıcıya kalmış. Ben Rampage almayı mantıksız buluyorum ve muhtemelen her zaman mantıksız bulacağım çünkü hitap ettiği ve etmeye çalıştığı kitleyi biliyorum. O kitlede değilim.