Evet dostlar dün elime ulaşan Rampage Drop plus hakkında düşüncelerimi yazıyorum.
Öncelikle bu kulaklığı neden almalıyım diye kendinize sormanız gerek, ben kulaklıkla beraber ps 4'ü monitöre uyumlu olması için dönüştürücüde sipariş etmiştim bu kulaklığı hem playstationda hem telefonumda hemde bilgisayarımda kullanıyorum, mikrafon kalitesi aşırı iyi açıkçası bu kulaklığın mikrafonunu kullanıp mikrafonum kötü diye birini bulamazsınız, takıp çıkarılabilir ve oynar başlıklı olmasıda benim için bir artı. kabloların aynı şekilde takıp çıkarılabilir ve type-c ve aux olmak üzere ikiye ayrılması benim için çok çok önemli bir konuydu, ses kalitesinden çok böyle özellikleri beğendim, ses kalitesi olarak ise videolarda abartıldığı kadar aman aman bir ses kalitesi yok ama herkesinde dediği gibi normal düzeyde bilgisayarda gayet normal ama telefonda müzik dinlerken bana biraz az gibi geldi, rahatlık açısından kulaklık gerçekten rahat ama kulaklık kafanızda yokmuş gibi hissetmeniz imkansız! gerçekten bilgisayar başında saatlerimi geçiriyorum ve yarım saat 1 saat sonra kulaklarımda bir rahatsızlık hissettim normal birşey aslında ilerde bir sorun olacağını sanmıyorum ama böyle bir olay olduğunun bilincinde olarak alın. ergonomi, fiyatı ve tasarımı olarak gayet üst düzeyde 380 TL'ye aldım ürünü ve pişman olacağımı zannetmiyorum, benim için önemli olan kısımlar telefon ve ps4 ile uyumlu olması ve mikrafonuydu iki özelliğide çok üst düzey şekilde karşılıyor eğer derseniz ki ben sadece usb kablolu bir kulaklık istiyorum telefonda dinlemeye ihtiyacım yok, diğer modellere de bakmanızı öneririm.