My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 7 Eylül 2021 #1 Alan varsa deneyimlerini söyleyebilir mi?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #2 F/P ürünü olduğu söyleniyor. Bütçeniz nedir ve hangi fiyata almayı düşünüyorsunuz?
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 7 Eylül 2021 #3 Rexie dedi: F/P ürünü olduğu söyleniyor. Bütçeniz nedir ve hangi fiyata almayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ürünu aldim bile.
Rexie dedi: F/P ürünü olduğu söyleniyor. Bütçeniz nedir ve hangi fiyata almayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ürünu aldim bile.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 7 Eylül 2021 #4 @Silinen üye Hocam konu açalı 17 dakika olmuş, gerçekten hızlısınız...
A Ahmet525277 Centipat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #5 bende var fena degil mikrofon ses kalitesi guzel ve kulaklikta bass frekanslar asiri rahat duyuluyor hayırlı olsun
bende var fena degil mikrofon ses kalitesi guzel ve kulaklikta bass frekanslar asiri rahat duyuluyor hayırlı olsun
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #6 Hayırlı olsun hocam. Konuyu açmaya zahmet etmişsiniz.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 7 Eylül 2021 #7 xbea dedi: @Silinen üye hocam konu açalı 17 dakika olmuş, gerçekten hızlısınız... Genişletmek için tıkla... Konu açılmadan aldım Ahmet525277 dedi: Bende var fena degil mikrofon ses kalitesi guzel ve kulaklikta bass frekanslar aşırı rahat duyuluyor hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ne zamanadan beri kullanıyorsunuz, sorunları oldu mu, fotosunu atar mısınız?
xbea dedi: @Silinen üye hocam konu açalı 17 dakika olmuş, gerçekten hızlısınız... Genişletmek için tıkla... Konu açılmadan aldım Ahmet525277 dedi: Bende var fena degil mikrofon ses kalitesi guzel ve kulaklikta bass frekanslar aşırı rahat duyuluyor hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Ne zamanadan beri kullanıyorsunuz, sorunları oldu mu, fotosunu atar mısınız?
A Ahmet525277 Centipat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #8 Silinen üye dedi: Konu açılmadan aldım Ne zamanadan beri kullanıyorsunuz, sorunları oldu mu, fotosunu atar mısınız? Genişletmek için tıkla... foto atamam cunku artik kullanmiyorum kullandigim zaman beni rahatsiz eden tek bir sorunu oldu oda kulağımı aşırı ağrıtması normalden fazla süre takacaksan biraz mutsuz edebilir
Silinen üye dedi: Konu açılmadan aldım Ne zamanadan beri kullanıyorsunuz, sorunları oldu mu, fotosunu atar mısınız? Genişletmek için tıkla... foto atamam cunku artik kullanmiyorum kullandigim zaman beni rahatsiz eden tek bir sorunu oldu oda kulağımı aşırı ağrıtması normalden fazla süre takacaksan biraz mutsuz edebilir
Rhaelva Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #9 Güzel bayadır kullanıyorum pek sorun yaratmadı.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 7 Eylül 2021 #10 Zaten iade edip Corsair Void Elite ya da Gamepower miwhka alacağım. Rhaelva dedi: Güzel bayağıdır kullanıyorum pek sorun yaratmadı. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız? Rhaelva dedi: Güzel bayağıdır kullanıyorum pek sorun yaratmadı. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız? Rhaelva dedi: Güzel bayağıdır kullanıyorum pek sorun yaratmadı. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız? Rhaelva dedi: Güzel bayağıdır kullanıyorum pek sorun yaratmadı. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız
Zaten iade edip Corsair Void Elite ya da Gamepower miwhka alacağım. Rhaelva dedi: Güzel bayağıdır kullanıyorum pek sorun yaratmadı. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız? Rhaelva dedi: Güzel bayağıdır kullanıyorum pek sorun yaratmadı. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız? Rhaelva dedi: Güzel bayağıdır kullanıyorum pek sorun yaratmadı. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız? Rhaelva dedi: Güzel bayağıdır kullanıyorum pek sorun yaratmadı. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız