Vexus Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 232 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2021 #1 Rampage Drop Plus SteelSeries Arctis 1'den iyi midir?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 7 Ocak 2021 #2 Biraz fark var aralarında. Ama ikisi de iyi, ben BIM'deki Arctis 1'i tercih ederdim şahsen.
Vexus Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 232 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2021 #3 hadwiger dedi: Biraz fark var aralarında. Ama ikisi de iyi, ben BİM'deki Arctis 1'i tercih ederdim şahsen. Genişletmek için tıkla... Bende etmek istiyorum zatende ses kartı gerektiriyormuş. Bir bilginiz var mı?
hadwiger dedi: Biraz fark var aralarında. Ama ikisi de iyi, ben BİM'deki Arctis 1'i tercih ederdim şahsen. Genişletmek için tıkla... Bende etmek istiyorum zatende ses kartı gerektiriyormuş. Bir bilginiz var mı?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 7 Ocak 2021 #4 Vexus dedi: Bende etmek istiyorum zaten de ses kartı gerektiriyormuş. Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bilgisayara takıp kullanabiliyorsunuz.
Vexus dedi: Bende etmek istiyorum zaten de ses kartı gerektiriyormuş. Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bilgisayara takıp kullanabiliyorsunuz.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 7 Ocak 2021 #5 Aynı sayılırlar, ben biraz daha kaba sevdiğim için ve bir tık daha iyi olduğu için Drop Plus tercih ederdim.
Aynı sayılırlar, ben biraz daha kaba sevdiğim için ve bir tık daha iyi olduğu için Drop Plus tercih ederdim.
Vexus Centipat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 232 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2021 #6 hadwiger dedi: Hayır. Bilgisayara takıp kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben zaten SteelSeries almayı planlıyorumda bakın yukarıda yazdım ses kartı iyi değilse kulaklığın mikrofonu falan kötü oluyormuş.
hadwiger dedi: Hayır. Bilgisayara takıp kullanabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben zaten SteelSeries almayı planlıyorumda bakın yukarıda yazdım ses kartı iyi değilse kulaklığın mikrofonu falan kötü oluyormuş.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 7 Ocak 2021 #7 Vexus dedi: Ben zaten SteelSeries almayı planlıyorum da bakın yukarıda yazdım ses kartı iyi değilse kulaklığın mikrofonu falan kötü oluyormuş. Genişletmek için tıkla... O her kulaklıkta olabilen bir şey ama çok takmana gerek yok.
Vexus dedi: Ben zaten SteelSeries almayı planlıyorum da bakın yukarıda yazdım ses kartı iyi değilse kulaklığın mikrofonu falan kötü oluyormuş. Genişletmek için tıkla... O her kulaklıkta olabilen bir şey ama çok takmana gerek yok.