Rampage Drop Plus vs. Corsair HS60 Pro

Bütçe
400-500
Rampage'in çoğü ürünü kalitesizdir ancak Drop Plus için aynısını söyleyemezsiniz. Fiyatına göre gayet iyi bir kulaklıktır, araştırırsanız görürsünüz. İncelemesini de yapmıştım:

Son sayfalara giderseniz rehberimle alan kişilerin memnuniyetini görebilirsiniz.

Bu konuda ise HS60 Pro'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tamam, Drop Plus iyi hoş da arada fiyat farkı da var. Bu arada Drop Plus'ı alma gibi bir niyetiniz varsa üstte attığım linklerden yararlanabilrisiniz.

Rampage'in çoğü ürünü kalitesizdir ancak Drop Plus için aynısını söyleyemezsiniz. Fiyatına göre gayet iyi bir kulaklıktır, araştırırsanız görürsünüz. İncelemesini de yapmıştım:

Son sayfalara giderseniz rehberimle alan kişilerin memnuniyetini görebilirsiniz.

Bu konuda ise HS60 Pro'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tamam, Drop Plus iyi hoş da arada fiyat farkı da var. Bu arada Drop Plus'ı alma gibi bir niyetiniz varsa üstte attığım linklerden yararlanabilrisiniz.
Peki bu E900 pro nun garantisi yok değil mi?

EKSA garantiye kaydettirebiliyorsunuz. Kağıt üzerinde garantisi var ancak bi' Corsair destek kadar olur mu bilmiyorum.
Peki drop plus u beklemek daha mantıklı değil mi Mart'ta stoğu gelicekmiş.
Corsair HS60 Pro'yu 550 TL'ye satın aldım dün de iptal mi etsem diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı