KOZBEY22 Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 75 modelini almayı düşünüyorum sağ taraftaki tuşlar gereksiz bence. Tuş modeli olarak blue cok kafa yorar bence red en iyisi bu kablosuzlarda gecikme olur bence bilmiyorum, aydinlatirsaniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025
75 modelini almayı düşünüyorum sağ taraftaki tuşlar gereksiz bence. Tuş modeli olarak blue cok kafa yorar bence red en iyisi bu kablosuzlarda gecikme olur bence bilmiyorum, aydinlatirsaniz sevinirim.
Hunterefe Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Sistem Özellikleri erkan kart 4060 ve AMD Ryzen 5 5500 windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Developer 8 Haziran 2025 #2 baya iyi gibi yt videoları var bekle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et atım Hunterefe dedi: yt videoları var bekle Genişletmek için tıkla...
baya iyi gibi yt videoları var bekle Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et atım Hunterefe dedi: yt videoları var bekle Genişletmek için tıkla...
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #3 Alma. Rampage'in hiçbi' ürününü alma.
Hunterefe Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Sistem Özellikleri erkan kart 4060 ve AMD Ryzen 5 5500 windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Developer 8 Haziran 2025 #4 Ar0x dedi: Alma. Rampage'in hiçbi' ürününü alma. Genişletmek için tıkla... ama bazları baya iyi gibi
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #5 Hunterefe dedi: ama bazları baya iyi gibi Genişletmek için tıkla... Hepsi OEM ürünlerin marka basılmış versiyonu. Hiç iyi değiller.
Hunterefe dedi: ama bazları baya iyi gibi Genişletmek için tıkla... Hepsi OEM ürünlerin marka basılmış versiyonu. Hiç iyi değiller.
Hunterefe Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Sistem Özellikleri erkan kart 4060 ve AMD Ryzen 5 5500 windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Developer 8 Haziran 2025 #6 Ar0x dedi: Hepsi OEM ürünlerin marka basılmış versiyonu. Hiç iyi değiller. Genişletmek için tıkla... tamam dostum eyw
Ar0x dedi: Hepsi OEM ürünlerin marka basılmış versiyonu. Hiç iyi değiller. Genişletmek için tıkla... tamam dostum eyw
KOZBEY22 Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #7 Ar0x dedi: Alma. Rampage'in hiçbi' ürününü alma. Genişletmek için tıkla... genel öyle diyolar neden gayet güzel duruyo ürünleri. çokmu kalitesiz Ar0x dedi: Hepsi OEM ürünlerin marka basılmış versiyonu. Hiç iyi değiller. Genişletmek için tıkla... anladım reis eyvallah buna benzer bi ürün tavsiyen varmı
Ar0x dedi: Alma. Rampage'in hiçbi' ürününü alma. Genişletmek için tıkla... genel öyle diyolar neden gayet güzel duruyo ürünleri. çokmu kalitesiz Ar0x dedi: Hepsi OEM ürünlerin marka basılmış versiyonu. Hiç iyi değiller. Genişletmek için tıkla... anladım reis eyvallah buna benzer bi ürün tavsiyen varmı
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #8 KOZBEY22 dedi: genel öyle diyolar neden gayet güzel duruyo ürünleri. çokmu kalitesiz anladım reis eyvallah Genişletmek için tıkla... Çok kalitesiz demek bana düşmez hocam ama cidden vasat ürünler tavsiye etmem.
KOZBEY22 dedi: genel öyle diyolar neden gayet güzel duruyo ürünleri. çokmu kalitesiz anladım reis eyvallah Genişletmek için tıkla... Çok kalitesiz demek bana düşmez hocam ama cidden vasat ürünler tavsiye etmem.