Rampage ETX-750-1 alınır mı?

Jidenna

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, güncel sistemim ASUS P5QL Pro anakart üzerine Intel Xeon X5460 CPU, R7 240 2 GB ekran kartı, 4x2GB 800MHz bellek, 450W feel marka PSU var. Letgo'da gezinirken uygun fiyata bir ASUS Prime B350M-K anakart buldum ve bütçem de çok dar bunun üzerine pazarlık ederek 140₺'ye aldım, sonrasında ise 200₺'ye Ryzen 3 1200 +Dark X90 kule tipi soğutma aldım. Şu an bu iki parça elimde ve RAM olarak HyperX 8 GB 3200MHz almayı düşünüyorum. Ayrıca PSU olarak da Rampage 750W 80Plus aktif PFC düşünüyorum, yorumları güzel ve fiyat performans ürünü bence.

Rampage almayın, onun yerine Gigabyte B700h 700W PSU alın.
Onu da düşündüm fakat o ürün için iyi yorumlar yapılmamış Gigabyte ın başka bir uyduruk firmaya yaptırıp kendi ismini bastırdığı söyleniyor.
Ekran kartı alıcakmısınız?Yoksa R7 240 la devam mı edeceksiniz?
Şimdilik r7 240 İle idare edeceğim fakat ilerde rx570 veya rx580 de olabilir almışken iyi bir psu almak istiyorum

Son düzenleme:
Iyi bir PSU almak istiyorsaniz en son bakacaginiz sey Rampage. Powerboost, Gamepower, Everest bilmem ne, uyduruk markalardan böyle önemli bir bileşen alinmaz.

Corsair VS550 White modelini tercih edebilirsiniz örnek olarak.
Silverstone, Sharkoon, Corsair, Thermaltake, Be Quiet, Cooler Master, High Power ve bunun gibileri, alınabilir PSU'lardir.

Merhabalar, güncel sistemim ASUS P5QL Pro anakart üzerine Intel Xeon X5460 CPU, R7 240 2 GB ekran kartı, 4x2GB 800MHz bellek, 450W feel marka PSU var. Letgo'da gezinirken uygun fiyata bir ASUS Prime B350M-K anakart buldum ve bütçem de çok dar bunun üzerine pazarlık ederek 140₺'ye aldım, sonrasında ise 200₺'ye Ryzen 3 1200 +Dark X90 kule tipi soğutma aldım. Şu an bu iki parça elimde ve RAM olarak HyperX 8 GB 3200MHz almayı düşünüyorum. Ayrıca PSU olarak da Rampage 750W 80Plus aktif PFC düşünüyorum, yorumları güzel ve fiyat performans ürünü bence.
Rampage, Frisby, Power Boost, Gamepower gibi gibi ürünlerinin güç kaynaklarını tercih etmeyin. Kısa vadede olmasa da uzun vadede yavaş yavaş sisteminizi bozabilir. Onların yerine FSP, Aerocool, High Power gibi markalara yönelin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı