Rampage falcon X kulaklık mikrofon çalışmıyor

eroli

Hectopat
Arkadaşlar-bu kulaklık CS gibi oyunlarada çalışmıyor ççünkü bu aygıtı sadece ses girişi olarak tanıyor. Mikrofon olduğunu anlamadığı için oyunlarda mikrofon açamıyorum. Ne yaptıysam hangi programı indirdiysem bu kulaklığın mikrofonu olduğuna ikna edemedim Windows'u.

USB PNP cihazı Rampage falcon X kulaklığım.

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-14_133230.png
    resim_2020-12-14_133230.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 101
  • fsbfsd.PNG
    fsbfsd.PNG
    52,3 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar-bu kulaklık CS gibi oyunlarada çalışmıyor ççünkü bu aygıtı sadece ses girişi olarak tanıyor. Mikrofon olduğunu anlamadığı için oyunlarda mikrofon açamıyorum. Ne yaptıysam hangi programı indirdiysem bu kulaklığın mikrofonu olduğuna ikna edemedim Windows'u.

USB PNP cihazı Rampage falcon X kulaklığım.

Hocam Rampage ürünler genelde sorunludur. @Samotne Ciasteczka hocamın belki bilgisi vardır.

Kombo jaksa jak ayırıcı almanız lazım hem sürücüleri hem mikrofonu kullanabilmek için. Kombo jak mı kulaklığınız?

Ek olarak mümkünse iade edin.

Hocam iade etme şansım yok çok zaman geçti üstünden.
Rampage işte...

Arkadaşım önermişti yoksa James Donkey almayı düşünüyordum.
Kombo jaksa jak ayırıcı almanız lazım hem sürücüleri hem mikrofonu kullanabilmek için. Kombo jak mı kulaklığınız?

Ek olarak mümkünse iade edin.

Hocam kulaklık USB girişli. Mikrofonu var fakat Windows sadece hoparlör olarak algılıyor sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı