Rampage Falcon X Realtek Driver Çalışmıyor

Woddz95

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bundan 2 hafta önce Windows 8.1 den Windows 10 single Home'a geçtim. Temiz bir kurulum amaçlıydı her şey. Geçtiğim gibi bir kaç problemlerle karşılaştım. Windows'un fotoğraf görüntüleyicisinin açılmaması gibi ve Windows mağazanın açılmaması gibi. Bunların dışın da benim için en önemli olanı kulaklığımın drıverı bilgisayara yüklediğim de kulaklığı takın cihaz aktif değil gibi hatalarla karşılaşmam. Driver'ı yüklemeden kullanabiliyorum kulaklığı. Ben de Realtek yüklemeye karar verdim. Yükleme bittiğin de restart attıkdan sonra Realtek'in PC'de yüklü olduğu gözüküyor fakat program ne açılıyor ne de gözüküyor.

Edit: Dün Windows 10 Pro'ya yükselttim belki problem Windows 10 single da olabilir diye fakat işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
rampage falcon x i 200 tl fiyata aldım ve açıkcası çok memnunum. Windows 8.1 kullanırken hiç bir sorun yaşamıyordum driver konusun da ve windows 10 u da orjinal sitesinden indirerek kurulum yaptım. Ve attığınız linkden driver'ı indirerek zaten yaptığım halde böyle bir sorun yaşıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…