Rampage fare alınır mı?

Bütçe
1500

653139

Decapat
Merhaba bu sıralar fare arıyorum Rampage'in kablosuz farelerine denk geldim alınır mı? Bilmiyorum sizce ne yapmalıyım bulduğum fare ise şu.

Rampage SMX-R89 X-pike​

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage Bulaşmayın bence bela gibi bende vardi elden cikardim ucuza vererek rampage yerine temu gibi yerlerden mouse bakabilirsin güvenilir

Merhaba bu sıralar fare arıyorum Rampage'in kablosuz farelerine denk geldim alınır mı? Bilmiyorum sizce ne yapmalıyım bulduğum fare ise şu.

Rampage SMX-R89 X-pike​

Bütçen aşırı az ise alınır başka zaman RAMPAGE asla tercih edilmemeli.

Rampage SMX-R89 X-pike​

Rampage almak yazı tura işi gibi birşeydir hocam. Kendim de 2 defa rampage mouse kullandım(2 sene ve 1 sene,birisini sattım diğerini hediye ettim hala çalışıyorlardır muhtemelen) mesela hediye ettiğim mouse 2. senesinde ara sıra deliriyordu,sanki hassasiyeti 3-4 saniyeliğine 10 katı arttırıyordu,en ufak hareketimde imleç uzaya fırlıyordu(oyunlarda ne kadar büyük problem siz düşünün) ama diğeri sorunsuzdu.

Bu yazı-turayı kabul ediyorsanız,aynı fiyata daha iyisini bulamam diyorsanız alın.

Rampage almak yazı tura işi gibi bir şeydir hocam. Kendim de 2 defa Rampage mouse kullandım(2 sene ve 1 sene, birisini sattım diğerini hediye ettim hala çalışıyorlardır muhtemelen) mesela hediye ettiğim mouse 2. senesinde ara sıra deliriyordu, sanki hassasiyeti 3-4 saniyeliğine 10 katı arttırıyordu, en ufak hareketimde imleç uzaya fırlıyordu(oyunlarda ne kadar büyük problem siz düşünün) ama diğeri sorunsuzdu.

Bu yazı-turayı kabul ediyorsanız, aynı fiyata daha iyisini bulamam diyorsanız alın.

Anladım dostum yani alınmaz

Yani, denebilir. Ama yalan yok, zamanında bahsettiğim o fareyi(SMX R44) 67 liraya alıp senelerce kullanmıştım hala çalışır vaziyette, arkadaşım kullanıyor. Diğeri de X-Jammer'dı galiba, G102 alınca satmıştım onu da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı