Düşük bütçeli bir ekipman dizilimi yapıyorum şu an.
Şoktan rampage'in koltuğunu ve 100 TL'lik kulaklığını aldım. Mouse pad'i de aldım.
Bütçem ekipman için şu sıralar yüksek değil.
Şu iki ürünün farkı ne ve kullanımı nasıl olur sizce? Fare boyutu olarak küçük ya da orta arıyorum ellerim büyük değil.
Klavyede çok yazı yazarım şu an logitech'in bir ofis klavyesi mevcut ancak bazen yazmıyor. Yazı işlerini bir süre daha bununla idare ederim diye düşünüyorum çünkü bu kablosuz. Öte yandan fare olarak FPS oyunları ve günlük kullanım için arıyorum. Bu iki ürün dışında max 230 TL'ye beni bir süre götürecek ekipmanlar arıyorum.
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 227,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Clutch GM08 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Clutch GM08 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!