Rampage farenin modeli nasıl öğrenilir?

hardbroman

Decapat
Daha fazla  
Elimde Rampage bir mouse var. Yaklaşık 2-3 sene önce almıştım kutusu elimde olmadığı için modelini bilmiyorum. Modeline göre driver indirmek istiyorum. Önceden indirmiştim fareye uygun driverı şimdi modelini unuttum.

Bu arada 5 makro tuşu var üstte 3 yanda 2 tane olmak üzere. Mouse tekerleğinin kenarlarında, farenin kenarlarında özelleştirilebilir LED'ler ve avuç içinin durduğu yerde logo şeklinde LED'ler var.

Son düzenleme:
Smx R44 modeline bakar mısınız?

Kral altında vardır muhtemelen bende falcon X mmodeli var driveri yok galiba ama altında yazıyordu eğer bulamazsanda Windows'a sağ tıkla aygıt yöneticisine bas orada yazıyor olur muhtemelen.

Kral altında vardır muhtemelen bende falcon X mmodeli var driveri yok galiba ama altında yazıyordu eğer bulamazsanda Windows'a sağ tıkla aygıt yöneticisine bas orada yazıyor olur muhtemelen.

Aygıt yöneticisindeki kodlar anlamsız galiba googlea yazınca hiçbir şey çıkmıyor ve farenin driverı var önceden kurmuştım.

Aygıt yöneticisindeki kodlar anlamsız galiba googlea yazınca hiçbir şey çıkmıyor ve farenin driverı var önceden kurmuştım.

Driver a sahipsiniz diye aygıt yöneticisinde gözükür demiştim ama çıkmamış. Driverdan bakarsanız belki gözükür veya Google geçmişinizden aratabilirsiniz eğer senkronizasyon açıksa kalıyor geçmiş.

Driverdan kastınız farenin driverıysa şu an yüklü değil zamanında yüklemiştim anlamında söyledim aslında.

Driverdan kastınız farenin driverıysa şu an yüklü değil zamanında yüklemiştim anlamında söyledim aslında.

O zaman lense atın eğer bulamazsanız burayada atın bulabilirim ben.

Farenin modeli shine SMX R15 driverınıda segment destekde buldum yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Farenin modeli shine SMX R15 driverınıda segment destekde buldum yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bende senin sayende driver buldum meraktan var mıdır diye bakayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…