alfarrow Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 228 Yer Volgograd, Rusya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Kulaklık alacağım ama alquist SN-R10 ile Rampage favory 7.1 arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Rampage Çin markası dandik falan gibi şeyler yazmanıza gerek yok durumum olmadığı için alıyorum ben de. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2023
Merhaba. Kulaklık alacağım ama alquist SN-R10 ile Rampage favory 7.1 arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Rampage Çin markası dandik falan gibi şeyler yazmanıza gerek yok durumum olmadığı için alıyorum ben de.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #2 İkisi de berbat. Paran yoksa biriktir, en azından çöpe gitmez.
alfarrow Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 228 Yer Volgograd, Rusya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 nexpugnable dedi: İkisi de berbat. Paran yoksa biriktir, en azından çöpe gitmez Genişletmek için tıkla... ya dostum böyle yazmanıza gerek yok dedim ya ben ikisinden birini almak zorundayım kullanan varsa söylesin işte
nexpugnable dedi: İkisi de berbat. Paran yoksa biriktir, en azından çöpe gitmez Genişletmek için tıkla... ya dostum böyle yazmanıza gerek yok dedim ya ben ikisinden birini almak zorundayım kullanan varsa söylesin işte
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #4 alfarrow dedi: ya dostum böyle yazmanıza gerek yok dedim ya ben ikisinden birini almak zorundayım kullanan varsa söylesin işte Genişletmek için tıkla... İlla ki alternatif vardır. Zorunluluk olduğunu düşünmüyorum. Aldığında elinde kalırsa, üzülme diye söylüyorum.
alfarrow dedi: ya dostum böyle yazmanıza gerek yok dedim ya ben ikisinden birini almak zorundayım kullanan varsa söylesin işte Genişletmek için tıkla... İlla ki alternatif vardır. Zorunluluk olduğunu düşünmüyorum. Aldığında elinde kalırsa, üzülme diye söylüyorum.
alfarrow Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 228 Yer Volgograd, Rusya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #5 nexpugnable dedi: İllaki alternatif vardır. Zorunluluk olduğunu düşünmüyorum. Aldığında elinde kalırsa, üzülme diye söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki başka bir seçeneğim yok.
nexpugnable dedi: İllaki alternatif vardır. Zorunluluk olduğunu düşünmüyorum. Aldığında elinde kalırsa, üzülme diye söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki başka bir seçeneğim yok.