Rampage Flow RM-240 monitör alınır mı?

Bütçe
4000

Cetcik

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Rampage flow rm-240
Soru başlıktaki gibi. Sarı site üzerinden 3800 TL oluyor. Bu sarı sitedeki en ucuz 240 Hz monitör biliyorum. Rampage kötü bir marka, alınmaz. Fakat özellikler tam istediğim gibi. 240 Hz TN panel 1 ms GtG sadece FPS oyunu için kullanacağım. Boş yere TN panel alınmaz demeyin, kfg var. Sadece küçük bir çizgi var monitörde. Ekranda değil çerçevenin üstünde. Başka öneriler varsa açığım, bütçe en fazla 4000.

Hocam monitör iyi gibi oyunlarda avantaj sağlar. Ama Google da arattığınıza beyaz ekran sorununun yaygın olduğunu görebilirsiniz eğer çok iyi bir fiyattaysa alın fakat hocalarım size bildikleri iyi modelleri önerecektir.

1.
2.

Hocam ikinci el monitör almanı pek tavsiye etmem, çok sorun olmaz ama sıfır alsanız daha iyi olur. Bütçenizi bu modellere zorlasanız pişman olmazsınız.

@NoBMPR R8 hocam doğru söylemiş gözümden kaçmış 2. el monitör almayın sıfır ama 165 Hz 2. el 240 Hz'e göre daha iyi olabilir.(2. el iyi kullanılmış ise o da alınabilir)
1-
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
2-

Son düzenleme:
Zaten 144 hz kullanıyorum satıp 240 geçmek istiyorum

Zaten 144 hz kullanıyorum satıp 240 geçmek istiyorum

Hocam bütçeyi aşıyor en fazla 4000-4300 falan verebilirim maalesef.

@Cetcik o zaman hocam ikinci el piyasasını iyi takip edin. Testlerini vs. yapın almadan önce mutlaka. İlla ki güzel bir model düşer bence.

@NoBMPR R8 hocam benim ghosting sorunundan haberim vardı ama hangi montörde olduğunu şaşırmışım özür dilerim.

@Cetcik hocam eğer bütçeniz yetmiyor ise ikinci elde iyi fiyata bulduğunuz monitörü mutlaka tam tasdik edip almanız daha sağlıklı olacaktır. Gidin mümkünse şehir içi bulun. Kontrol edin ölü piel testi falan yapın bir de garantisi falan varsa alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…