Rampage Force V995 alınır mı?

pyeso

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Rampage Force V995 alınır mı? Genellikle İRacing oynayacağım. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ben şu anda aktif olarak kullanıyorum bana zevk veriyor şahsen ama yine de herkes gibi Logitech öneririm Rampage'ye bulaşma demem lazım.

Ben şu anda aktif olarak kullanıyorum bana zevk veriyor şahsen ama yine de herkes gibi Logitech öneririm Rampage'ye bulaşma demem lazım.

İsterdim bende G29 ama bütçe el vermiyor maalesef hangi oyunları oynuyorsunuz ve bulaşma demenizin sebebini ogrenebılır mıyım?

İsterdim bende G29 ama bütçe el vermiyor maalesef hangi oyunları oynuyorsunuz ve bulaşma demenizin sebebini ogrenebılır mıyım?

Ben direksiyon setini sadece BeamNG.drive oynamak için almıştım halada sadece BeamNG oynuyorum ve fbb'si gerçekten tatmin ediyor beni. Ölü bölgesi yok dencek kadar az. Bulaşma dememin sebebi parçaların çabuk bozulması ve kronik sorunları oluyor vitesi çabuk bozuluyor diyenler var bende mesela bir anda pedalları algılamamaya başladı sonra baktım 3 tuşa aynı anda bastım diye pedallar gitmiş öyle sıkıntı yaşamıştım sonra düzeldi tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı