Rampage Frosty-R 120mm alınır mı?

kardeşim aynısından aldım ama lga775 işlemcime birtürlü montajını yapamadım ürün çöp oldu ayakları 1 cm felan dışarda kaldı. Sen montajda zorlandınmı
hocam montajı nasıl yaptın? LGA775 model işlemcime ayakları uymadı bir türlü alet çöp oldu

Dostum alt tabanı takarken ayakları deliğe doğru ittirin, onları takmak aşırı zor. İllaki olacaktır LG775 e

maalesef hocam uymuyor anakarta ve işlemciye çok baskı uygulamak zorunda kaldım. ayakları bir şekilde oturttum fakat fanı takarken öyle dandik ki,o kelepçelerin bir tarafını tuttururken diğer taraf için resmen baya güç uygulamak gerekiyor. bende anakarta ve işlemcime zarar vermemek için pek zorlamadım . Bugunde montajı kolay olduğu söylennen Akasa k32 modelini sipariş ettim. Yarın elimde olur

Fanın ayaklarını takmak zor evet ama sımsıkı tutuyor yuvasını. Anakartımın çıkartıp montaj yapmanız daha iyi olur

ben satın alabilirm kullanmayacaksan

Kardeşim ses olarak nasıl? Bende kasa olarak zalman z3 plus var 4 stock fanı vardı açarken hiç ses gelmiyo şimdi fanın sesi olsun istemiyorum.

Kardeşim ses olarak nasıl? Bende kasa olarak zalman z3 plus var 4 stock fanı vardı açarken hiç ses gelmiyo şimdi fanın sesi olsun istemiyorum.
Çok ciddiyim bazen çalışıyormu diye kontrol ettiğim zamanlar oluyor. 1600rpm çalışıyor zaten. Gayet rahat bir soğutucu.

Çok ciddiyim bazen çalışıyormu diye kontrol ettiğim zamanlar oluyor. 1600rpm çalışıyor zaten. Gayet rahat bir soğutucu.
Bende almayı düşünüyorum da işlemcim Intel g4560 stok fan ile kullanıyorum aslında yeterli bana ısınmıyorda görüntü için alacağım tek sorun ses yapıyormu ?

Bende almayı düşünüyorum da işlemcim Intel g4560 stok fan ile kullanıyorum aslında yeterli bana ısınmıyorda görüntü için alacağım tek sorun ses yapıyormu ?
ben cumartesi vatan!dan aldım.sadece görüntü ve sessizlik için tercih edilebilir.stock fan ile en fazla 74 dereceye çıkıyordu işlemcim bu soğutucu ile 84 dereceleri gördüm.stock soğutucuya geri döndüm.soğutma performansı berbat ötesi.

Termal macun sürerken vs güzelce temizleyip tekrardan yeterince termal macun sürdüğünüz halde mi böyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…