Rampage Frosty-R 120mm alınır mı?

i5 3330 ile kullanıyorum. Stok fana göre 10°C farketti. Görünüşü de güzel. Montaja dikkat etmek lazım. İşlemcilerin ısınma problemi genelde termal macun eksikliği-sürülememesi ve soğutucuyu tam oturtamamaktan kaynaklanıyor.

i5 3570k stock haliyle kullanıyorum.oyunlarda 84 dereceyi gördüm.

i5 3570k stock haliyle kullanıyorum.oyunlarda 84 dereceyi gördüm.
stok fan ile kaç derece görüyordunuz oyunlar da max
Kafam karıştı birinde daha kötü birinde daha iyi oluyor, sanırım dediğiniz gibi etkenler önemli. Almaya karar verdim şimdide.

Son düzenleyen: Moderatör:
stok fan ile kaç derece görüyordunuz oyunlar da max

Kafam karıştı birinde daha kötü birinde daha iyi oluyor, sanırım dediğiniz gibi etkenler önemli. Almaya karar verdim şimdide.
fiyatı çok abartılı değil alıp kendin denemen mantıklı,senin işlemcide daha farklı sonuç verebilir.

Montaja önem vermeniz lazım. Gayet iyi performansda çalışıyor ürün.
O zaman alacağım haftaya sonuçları paylaşırım sizinle.
Montaja önem vermeniz lazım. Gayet iyi performansda çalışıyor ürün.
Benim, ana kart msi h110m-pro-vd 1151 pin uyumlu sanırım bunun la da, ama bu soğutucu 3 pin benim ana kart üzerindeki 4 pin giriş var farkı nedir biliyor musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 pin kablo 4 pin girişe oturuyor. Önceki taktığın cpu fan pinini boş bırakırsan da cpu fan not detected diye hata verir. Biosa atıyor sonra çıkıp tekrar başlatıyorsun.(anakarta göre değişiklik gösterebilir). Dereceyi ben yazayım bari %85~ kullanımda 73°C iken 63°C'e düştü. Ama işlemciye 0.3 fazla voltaj vermek durumunda kaldığım için sıcaklıklar öyle. Normalde voltaj 0.9 iken 60°C falandı. Rampage ile 8-9 °C daha düşüyor.

Teşekkür ederim aradığım en net cevap buydu, fakat ben şimdi bu Rampage soğutucuyu alıp taktığım da 1 pin boşa çıkacak hata falan verir mi ?
Teşekkür ederim aradığım en net cevap buydu, fakat ben şimdi bu Rampage soğutucuyu alıp taktığım da 1 pin boşa çıkacak hata falan verir mi ?
Voltaj ile falan uğraşmak istemiyorum yanlış bir şey yaparım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…