Rampage Frosty-R 120mm alınır mı?

Vermez hocam benimki de 4 pin girişli. Girişe dikkat ederseniz tırnak oturduğu kısım bir tarafa hafif kayıktır ki otursun diye.
Voltaj benim bilgisayarın sorunu Sizin ellemenize gerek yok.

Vermez hocam benimki de 4 pin girişli. Girişe dikkat ederseniz tırnak oturduğu kısım bir tarafa hafif kayıktır ki otursun diye.
Voltaj benim bilgisayarın sorunu Sizin ellemenize gerek yok.
Montajını yaptım ekrana görüntü gelmiyor anakart üzerinde cpu ışığı kırmızı yanıyor ne yapmam lazım ?

Anakartınızın bağlantıyı desteklemesi lazım. Siz fanı CPU fan girişine bağladınız mı? Çalışmaması için hiçbir sebep yok.

Fan dönüyor mu? Bağlantıları da dediğim gibi yaptınız mı?
Anakartınızın bağlantıyı desteklemesi lazım. Siz fanı CPU fan girişine bağladınız mı? Çalışmaması için hiçbir sebep yok.
Bağladım ama görüntü yok
Rampage fanın alt soket plastiği var onu anakarttan ayıramıyorum nasıl çıkarabilirim.
Eski fanı taktım açıldı pc demekki uyumsuzmuş geri iade edeceğim, iade nedenine ne yazayım sizce nasıl kabul ederler ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…