Rampage Frosty-R FX4100 işlemciye uyar mı?

zeucuk

Hectopat
Daha fazla  
İşlemcim AMD FX4100, anakartım ise Gigabyte 78LMT-S2. Alacağım işlemci fanı da Rampage Frosty-R uyumlu olur mu? Ve anakarta sığar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcine uyumlu gözüküyor. Stok soğutucuyla aynı boyutta neredeyse. Sığar diye tahmin ediyorum.

O fanın normal stok fandan daha kalitesiz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Rampage'in hiçbir ürününü tavsiye etmiyorum Tavsiyem 2. el piyasasından kule tipi fan alman olacaktır. He dersin ki sen uyuyor mu uymuyor mu onu söyle yeter diyorsan oluyor takabilirsin

Bilgilerin için teşekkür ederim başka konularda yorumlarda faydalı olacağını gördüm ve sipariş verdim eğer kötü diyorsanız iptal edip başka bir fanda albilirim siz ne önerirsiniz ?

önerileriniz için hepinize teşekkür ederim ürün kargoya teslim edilmiş yarın denemek kaldı deneyince tekrar fikirlerimi paylaşırım ve attığınız fan biraz fazla değilmi sonuçta burda i9 yok amd fx4100

Dediğim gibi. Kasanıza zaten uymayacaktır ve RAMleri engelleyecektir.

Ürün elime geçti ama anakartıma sığmadı bir tavsiyesi olan var mı ? hepiniz uyar dediniz uymadı galiba attığım anakart modelini incelemedi kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…