Rampage Fury X kablolu olarak kullanılabiliyor mu?

Eraph

Decapat
Yer
Tekirdağ/Türkiye
Daha fazla  
Ben yakın bir zamanda kulaklık almayı düşünüyorum. Mikrofonu olması, kaliteli durması, yeşil rengi sevmem vb. sebeplerden dolayı Rampage Fury X seçtim. Ancak bilgisayarım Bluetooth desteklemiyor. Kablosuz olarak üretilen bir cihazı kablolu olarak kullanabiliyor muyuz? Eğer kullanırsak bir sorun çıkar mı ileriki zamanlarda?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-) Fury X'in stokları yok.

2-) Cihaz BlueTooth ile çalışmıyor zaten. USB kablosuyla 2.4 GHz bandında çalışıyor. BlueTooth'a gerek yok.

3-) Kablolu olarak da bağlayabiliyorsun ancak 7.1 özelliği çalışmıyor diye hatırlıyorum.

Ben yakın bir zamanda kulaklık almayı düşünüyorum. Mikrofonu olması, kaliteli durması, yeşil rengi sevmem vb. sebeplerden dolayı Rampage Fury X seçtim. Ancak bilgisayarım Bluetooth desteklemiyor. Kablosuz olarak üretilen bir cihazı kablolu olarak kullanabiliyor muyuz? Eğer kullanırsak bir sorun çıkar mı ileriki zamanlarda?

USB veya kablosuz olarak bağlanırsa 7.1 olarak çalıştırılabilir, ama jak ile bağlanırsa 7.1 ile çalışmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı