1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Ekim 2021 #11 minicunga dedi: Cloud 2ye 900 verilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Ekim 2021 #12 1card1 dedi: Çöp ha, kullandın mı daha önce? Çöp deyip daha adamın anakartını bile sormadan ses kartsız bir model atıyorsun. Genişletmek için tıkla... Serçenin çöp olduğunu bilmek için sürmek gerekmez. Anakartının ses kartı ne olursa olsun benim attıklarım Rampage'den daha iyi.
1card1 dedi: Çöp ha, kullandın mı daha önce? Çöp deyip daha adamın anakartını bile sormadan ses kartsız bir model atıyorsun. Genişletmek için tıkla... Serçenin çöp olduğunu bilmek için sürmek gerekmez. Anakartının ses kartı ne olursa olsun benim attıklarım Rampage'den daha iyi.
1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Ekim 2021 #13 erme dedi: Serçenin çöp olduğunu bilmek için sürmek gerekmez. Anakartının ses kartı ne olursa olsun benim attıklarım Rampage'den daha iyi. Genişletmek için tıkla... Klasik agresif bir rampage düşmanı, boş insan. En baba kulaklıkların cogunu kullandım ve fury x hepsinden daha iyiydi. Markaya degil modele bak? erme dedi: Çöp. Ön yargı değil ayrıca, bilgi. Genişletmek için tıkla... Hahaha ön yargı degilmis bilgiymiş. Son düzenleme: 12 Ekim 2021
erme dedi: Serçenin çöp olduğunu bilmek için sürmek gerekmez. Anakartının ses kartı ne olursa olsun benim attıklarım Rampage'den daha iyi. Genişletmek için tıkla... Klasik agresif bir rampage düşmanı, boş insan. En baba kulaklıkların cogunu kullandım ve fury x hepsinden daha iyiydi. Markaya degil modele bak? erme dedi: Çöp. Ön yargı değil ayrıca, bilgi. Genişletmek için tıkla... Hahaha ön yargı degilmis bilgiymiş.